ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ...


ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ - ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ...





ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μας, σας αποστέλλουμε το αναλυτικό πρόγραμμα του φετινού εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας.

-Τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, 18:00-20:30 μπορείτε να συμμετέχετε στην Τελετή Έναρξης και την Ανοιχτή Συνάντηση Δημιουργικού Διαλόγου με θέμα τα στοιχεία της φυσιογνωμίας της περιοχής μας που θα θέλαμε να δούμε να αξιοποιούνται στρατηγικά και να αποτυπώνονται στο πενταετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου. (ΠΠΚ Αγίου Στεφάνου, Πεντζερίδη 3)

-Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, 17:00-20:00 εγκαινιάζουμε τον Ανοιχτό Χώρο Συνάντησης της Τράπεζας Χρόνου Δήμου Διονύσου (www.trapeza-xronou.gr), μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για το ρόλο της κοινωνικής καινοτομίας στην τόνωση της συμμετοχικής δημοκρατίας και δημιουργούμε χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνήματα. (Πολιτιστικό Κέντρο Άνοιξης, Κανάρη 3)

-Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, 12:00-13:00 ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας, το ΚΑΠΗ Κρυονερίου αναβιώνει την παράδοση και μας υποδέχεται με λαχταριστούς λουκουμάδες. (ΚΑΠΗ Κρυονερίου, Πλατεία Μικράς Ασίας)

-Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, 18:00-20:30 γνωρίζουμε το εθελοντικό έργο της ομάδας ΜΕΤΑΠΛΑΣΙΣ και κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στη Μη-Βίαιη Επικοινωνία (www.non-violence.gr). (Πολιτιστικό Κέντρο Άνοιξης, Κανάρη 3)

-Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 18:00-20:00 θα χαρούμε να παρευρεθείτε στην Τελετή Λήξης. Θα περιλαμβάνει ομιλίες για τη συμμετοχική δημοκρατία, βράβευση μαθητών, μουσικά δρώμενα και έκθεση ζωγραφικής. (Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, Λ. Κρυονερίου 3)

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Προγράμματα σε έντυπη μορφή μπορείτε να προμηθεύεστε από τις Δημοτικές Κοινότητες και το Κεντρικό Δημαρχείο ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά σε αυτή μας την προσπάθεια.

Με εκτίμηση,

Σέβη Χόνδρου 
Δήμος Διονύσου
Αυτοτελές Τμήμα Διαβούλευσης και Εθελοντισμού
Λ.Λίμνης Μαραθώνος 29 & Αθ.Διάκου 1 Άγιος Στέφανος
2132030663











































ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Αξιότιμες/οι κυρίες/οι,

Σας στέλνω ολοκληρωμένο πλέον το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας.Όσοι από εσάς επιθυμείτε και θέλετε να μας στηρίξετε ακόμη περισσότερο, σας παρακαλώ πολύ να χρησιμοποιείτε το διαφημιστικό πλαίσιο (banner) της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας που παρατίθεται κατωτέρω στις επικοινωνίες σας το επόμενο 10ήμερο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεσή σας, για ερωτήσεις, και διευκρινίσεις, στα τηλέφωνα 2132030 663, 621, 639.

Με εκτίμηση,
Κυριακούλη Ελευθερία 
Δήμος Διονύσου
Αυτοτελές Τμήμα Διαβούλευσης και Εθελοντισμού
Λ.Λίμνης Μαραθώνος 29 & Αθ.Διάκου 1 Άγιος Στέφανος
2132030639

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)