ΣΤΙΣ 30/11 Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΣΤΙΣ 6:30 μ.μ. ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΟΙΞΗΣ
Πρόσκληση- Κάλεσμα για τη δημιουργία Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Δήμου Διονύσου (Σ.Δ.Μ.Δ.Δ.) 
20 Νοεμβρίου 2014
Σε συνέχεια των προηγούμενων καλεσμάτων με σκοπό την δημιουργία Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Δ. Διονύσου, διαπιστώνουμε ότι, παρά τις δύσκολες...
συνθήκες που αντιμετωπίζουμε και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα απαξίωσης των πάντων, αρκετοί μηχανικοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Η δημιουργία ενός δυναμικού επιστημονικού συλλόγου αποδεικνύει την αυξημένη κοινωνική υπευθυνότητα που έχουν οι μηχανικοί.

Με τις συλλογικές κοινωνικές δράσεις του συλλόγου, αναλαμβάνουν την κοινωνική ευθύνη που τους αναλογεί, αναδεικνύουν τον επαγγελματικό τους ρόλο και αυξάνουν το κύρος τους και την θέση τους στην τοπική κοινωνία.

• Μέχρι σήμερα έχουν εγγραφεί 35 μέλη διαφόρων ειδικοτήτων.

• Προγραμματίστηκε η πρώτη συνάντηση των ιδρυτικών μελών, την Κυριακή 30/11/14 στην αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας Άνοιξης στις 6.30 μ.μ.

Καλούμε όσους μηχανικούς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ίδρυση του συλλόγου να παρευρεθούν, για την ανταλλαγή απόψεων, για τους σκοπούς και τις δράσεις του συλλόγου. Επίσης θα συζητήσουμε τις απαιτούμενες ενέργειες και διαδικασίες για την επίσημη ίδρυση του.

Είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε μέχρι τώρα να επενδύσουμε στην προσφορά και στην ιδέα του «ενεργού κοινωνικά μηχανικού».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Κωστής Δ. Κουριδάκης 
Πολιτικός Μηχανικός
Επικοινωνία: 2106819053, 6932485445