ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ "ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ" ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΞΗΣ


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ  5 μ.μ.Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Η Τράπεζα Χρόνου Δήμου Διονύσου μας προσκαλεί στην πρώτη εκδήλωση του «Ανοιχτού Χώρου Συνάντησης» που δημιούργησε, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Άνοιξης (οδός Κανάρη 3) την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 5.00 το απόγευμα.
Λίγα λόγια για τον «Ανοιχτό Χώρο Συνάντησης»:
Θα λειτουργεί με ελεύθερη είσοδο κάθε απόγευμα Τετάρτης, στο...
Πολιτιστικό Κέντρο Άνοιξης (οδός Κανάρη 3). Η πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο – σημείο αναφοράς για την Τράπεζα Χρόνου, όπου θα πραγματοποιούνται οι μηνιαίες συναντήσεις των μελών, ανοιχτές συζητήσεις και δημιουργικοί διάλογοι, εκπαιδευτικά εργαστήρια, διαλέξεις και σεμινάρια, καλλιτεχνικά δρώμενα και γιορτές, ανταλλακτικά παζάρια και πολλά άλλα.

Στόχος μας να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα δώσει τη δυνατότητα στα μέλη μας να επικοινωνήσουν, να δικτυωθούν με την τοπική κοινωνία, να εκπαιδευτούν και να εκπαιδεύσουν άλλους αξιοποιώντας τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητές τους, και κάθε Τετάρτη να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους.

Στην πρώτη εκδήλωση της 19ης Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη «Συνάντηση των μελών της Τράπεζας Χρόνου» και θα έχουμε την ευκαιρία να σχεδιάσουμε από κοινού με τα μέλη μας τον τρόπο λειτουργίας και τις επόμενες εκδηλώσεις του «Ανοιχτού Χώρου Συνάντησης».

Ως δεύτερο θέμα συζήτησης θα τεθεί η συμμετοχή της Τράπεζας Χρόνου και των μελών της στον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας» που θα υλοποιήσει ο Δήμος Διονύσου την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου: www.dionysos.gr).