1ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΚΑΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΥΠΕΡ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ



















ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κρυονερίου και το κατάστημα "ΝΑΤΑΣΑ" της Ντίνας Ιωαννίδου, διοργάνωσαν από κοινού το "1ο Φιλανθρωπικό Gala" με επίδειξη μόδας. Ήταν μια υπέροχη βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μια βραδιά με θέαμα και μόδα αλλά και ευαισθησία.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ειρήνη Πατέλη στην ομιλία της, αναφέρθηκε "...στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, που την έκανε πολύ σημαντική, καθώς τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε ευπαθείς οικογένειες του Κρυονερίου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, που με την παρουσία τους στήριξαν αυτή την προσπάθεια, θα βοηθήσουν κάποιους ανθρώπους, κάποιες οικογένειες που έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη. Είναι μια κίνηση, που ο Σύλλογος, θα συνεχίσει με όποιον τρόπο μπορεί, μέσα από τις δράσεις του και την ευαισθησία του, για να προωθήσει την αξία της προσφοράς, σε όσους συνανθρώπους στερούνται βασικών ειδών διατροφής και επιβίωσης. Ο Σύλλογός μας, έχει κάνει τόσα πολλά στην πολυετή πορεία του αλλά έχει και τόσα πολλά ακόμα να κάνει! Ελάτε μαζί μας! Στηρίξτε αυτή τη σημαντική προσπάθεια που κάνουμε, γίνετε μέλη μας και συνοδοιπόροι μας.”

Η βραδιά ήταν γεμάτη χρώμα, λάμψη και χαλάρωση. Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα (πρώην belventer) και οι κυρίες απόλαυσαν ένα πολύ αγαπητό τους θέαμα, με όμορφα ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ που παρουσίασαν τα μοντέλα, με την επιμέλεια και το εξαιρετικό γούστο της Ντίνας Ιωαννίδου και χαλάρωσαν με το κρασάκι, το κρύο πιάτο και τα γλυκά που έφτιαξαν οι κυρίες του Συλλόγου.

Τη βραδιά πλαισίωσαν, το παιδικό τμήμα zumba του Συλλόγου μας με δασκάλα τη Μίνα Μωραίτη, και το τμήμα γυμναστικής, με δασκάλα την Αθηνά Μπάκα, που έδωσαν ρυθμό και ζωντάνια. Ευχαριστούμε πολύ, τα μέλη, τους φίλους και συνεργάτες του Συλλόγου που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης!