ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ !

























ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΙΣΤΙΟΠΟΪΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ GRP ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ...


1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Απόσπασμα από το ημερολόγιο σκάφους:

Ένα όμορφο ταξίδι ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο 08-09 Νοεμβρίου 2014. Τη διαδρομή του θα διαβάσετε στις επόμενες σελίδες του παρόντος. Ευχόμαστε να είναι πολλές. Το Σαβ/κο 08-09 Νοεμβρίου 2014 το Ναυτοπροσκοπικό σκάφος «Άγιος Νικόλαος» ΣΕΠ 031 του 1ου Ν/Π Διονύσου πραγματοποίησε την παρθενική ιστιοπλοϊκή του πλεύση με τα πανιά της φίλης του «Sirene III» του 1ου Ν/Π Κηφισιάς και έλαβε τη 2η θέση στη κατηγορία των σκαφών GRP και τη 3η στη γενική κατάταξη συμμετέχοντας στους 15ους Ν/Π Ιστιοπλοϊκούς αγώνες.

Ο Κυβερνήτης και Αρχηγός του 1ου Ν/Π Διονύσου μαζί με τους Βαθμοφόρους & Ανιχνευτές που αποτελέσαν το πρώτο πλήρωμα που ταξίδεψαν το σκάφος με πανιά αφιέρωσαν το ιστορικό αυτό πρώτο κύπελο: α) σε όλους τους όλους τους Φίλους όπου βοήθησαν να ναυπηγηθεί το σκάφος με οποιοδήποτε τρόπο και β) στη μεγάλη παρέα των Ναυτοπροσκοπικών Ιστιοπλοϊκών Αγώνων των τελευταίων 15 ετών γιατί και οι δύο μας χάρισαν μια από τις καλύτερες προσκοπικές μας στιγμές δεδομένης της επιτυχούς πλεύσης και της 2ης & 3ης νίκης του σκάφους με τη πρώτη του εμφάνιση.

Καλά Ταξίδια - Πάντα νίκες - Με πυξίδα την καρδιά.

Α` Κυβερνήτης: Στράτος Μπουμπούκης 
Β` Κυβερνήτης: Χρήστος Μπαϊρακτάρης
Λέμβαρχοι: Γιαβρίδης Γιάννης, Αυγέρης Φράγκος, Περικλής Κοκκάλης - Μελάς. 
Πλήρωμα: Γιαννοπούλου Θάλεια, Μανώλης Πετεινούδης, Ντένις Ναχμίας, Λένα Φωτάκη, Χαζάπης Δημήτρης.