"ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ": ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ Δ. ΖΑΜΑΝΗ...


"ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΟΝΑΠ ΘΕΣΠΙΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ; ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ;"...



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας και ο πρόεδρος της κος Γιάννης Καλαφατέλης όντας στην διοίκηση του Δήμου Διονύσου, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έγιναν δέκτες σοβαρών κατηγοριών και καταγγελιών από τα στελέχη των ‘’Ανοιχτών Οριζόντων’’ για μια σειρά θεμάτων.

Στο επίκεντρο βρισκόταν ο ‘’ΘΕΣΠΙΣ’’ ,τον οποίο η νέα διοίκηση θα καταργούσε ,καθώς και η οικονομική κατάσταση του Δήμου.

Κατανοώντας την μη ετοιμότητα των στελεχών του, ο νέος Δήμαρχος δεν ‘’άγγιξε’’ με την ανάληψη των καθηκόντων του, τις επιτροπές (ειδικά τις Σχολικές) , οι οποίες διοικούνται μέχρι σήμερα από στελέχη της παράταξης μας, εξασφαλίζοντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία τους.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος και οι ‘’Ανοιχτοί Ορίζοντες’’ προς τα ίδια στελέχη προεκλογικά ,εκτόξευαν τόνους λάσπης.

Αντιλαμβανόμενοι το νέο ‘’ήθος’’ που ο κος Ζαμάνης και οι συνεργάτες του επιθυμούν να εφαρμόσουν στην διοίκηση και προς αποκατάσταση την αλήθειας, η Ενωτική Πρωτοβουλία τον καλεί απαντήσει στα εξής ερωτήματα:

1.Τι άλλαξε και πείστηκε για την αναγκαιότητα διατήρησης του ‘’ΘΕΣΠΙΣ’’;
2.Ποιά είναι οικονομική κατάσταση η οποία παρέλαβε τον Δήμο; Γιατί δεν προχωρά άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων;
3.Τωρα που έχει ιδίαν πείρα, τα στελέχη που απαρτίζουν τις επιτροπές ,τελικά άξιζαν την λάσπη ή όχι?

Ελπίζουμε με την ίδια ευαισθησία ταχύτητα και ζήλο που επιδεικνύει το γραφείο τύπου του Δήμου για να απαντήσει στα σχόλια του τοπικού τύπου και στις φήμες που κυκλοφορούν στα καφενεία και στις ταβέρνες του Δήμου μας, για την συνοχή της Διοικητικής του ομάδας, να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

YΓ: Προς τους επιθυμούντες και διαλαλούντες την επικείμενη διάλυση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας θα θέλαμε να θυμίσουμε μια παροιμία του σοφού λαού μας ‘’Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του’’

Με εκτίμηση
Γραφείο τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλίας Διονύσου.