ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΩΡΩΝ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ !






















ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ABC ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΣ "ΤΟ ΟΙΟΝ" ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΑΚΡΙΒΩΝ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ-ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ABC ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΝΩ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ-ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ "ΟΙΟΝ"-"ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..." ΔΗΛΩNΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ KAI KANEI ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ...


Η είδηση μας ήταν γνωστή από χθες το πρωί... Ωστόσο, αφενός για λόγους δεοντολογίας, καθώς έπρεπε να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες, και αφετέρου επειδή το ζήτημα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, τη δημοσιεύουμε σήμερα...

Αθλητικοί Σύλλογοι του Δήμου Διονύσου, διαμαρτύρονται έντονα προς τη δημοτική αρχή, καταγγέλοντας ότι μειώθηκαν οι ώρες τους σε σχέση με την περσινή περίοδο. Επίσης, ζητούν τον άμεσο έλεγχο των υπεύθυνων δηλώσεων που υπέβαλλαν όλα τα σωματεία, μιλώντας ανοιχτά για σοβαρή πιθανότητα υποβολής ανακριβών ή και παραπλανητικών στοιχείων, έτσι ώστε να ευνοηθούν σωματεία αμφίβολης δυναμικότητας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρωί του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου, το ABC Άνοιξης, όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρός του Πάνος Κοκκίνης, πραγματοποίησε έκτακτη συγκέντρωση των γονέων των αθλητών του.

Πριν από λίγο και ενώ ήταν σε εξέλιξη το ρεπορτάζ, λάβαμε το πιο κάτω ψήφισμα του Συλλόγου, το οποίο απευθύνεται προς το Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Κοκμοτό καθώς και τις Σχολικές Επιτροπές των Μονάδων Πρωτοβάθμιας /Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 
































































































ΤΟ "ΟΙΟΝ"


















Ανάμεσα στα φερόμενα ως θιγόμενα σωματεία, είναι επίσης ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Αγίου Στεφάνου "ΤΟ ΟΙΟΝ" καθώς ο Αθλητικός Όμιλος Βόλλευ Αγίου Στεφάνου.

Μιλήσαμε με την πρόεδρο του ΟΙΟΝ Κατερίνα Μαϊχόσογλου, η οποία επιβεβαίωσε το ζήτημα ως υπαρκτό και τόνισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συγκαλέσει συνάντηση του Συλλόγου, προκειμένου να αποφασιστεί η στάση που θα ακολουθηθεί στο άμεσο μέλλον.

Β.ΚΟΚΜΟΤΟΣ: ΣΤΑΔΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ...














Το edionysos.gr μίλησε για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με τον αντιδήμαρχο παιδείας του Δήμου Βασίλη Κοκμοτό, ο οποίος μεταξύ άλλων:


  • Αναγνώρισε ότι υπάρχει χωροταξικό ζήτημα καθώς υπάρχουν μόλις τρία κλειστά γυμναστήρια στο Δήμο -μέχρι να παραδοθεί προς χρήση το κλειστό του Διονύσου- και πολλά αθλητικά σωματεία που πρέπει να στεγαστούν.
  • Είπε ότι αυτή τη στιγμή είναι αδύνατος ο έλεγχος από το Δήμο των υποβληθέντων φακέλων των σωματείων, λογω χρονικού περιορισμού, καθώς στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα πρέπει να δηλωθούν οι έδρες των ομάδων για τα πρωταθλήματα.
  • Δεσμεύθηκε, πάντως, ότι στο προσεχές διάστημα θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου να ελεγχθούν οι φάκελοι και ανάλογα με το τι θα διαπιστωθεί, θα γίνει αυξομείωση ωρών προκειμένου να εξασφαλιστεί η δικαιοσύνη,στο μέτρο πάντα του δυνατού.
Τέλος,ο κος Κοκμοτός απεύθυνε μέσω του edionysos.gr, έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους συλλόγους, προκειμένου να επιδείξουν υπεύθυνη στάση και να μη διαταραχθεί το καλό κλίμα και η ηρεμία που είναι απαραίτητα για την ομαλή τους λειτουργία.


Το edionysos.gr θα παρακολουθεί το θέμα, το οποίο είναι πράγματι σοβαρό, και θα σας ενημερώνει.

Πάντως, ευχόμαστε ειλικρινά το ζήτημα να διευθετηθεί με συνεννόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις όλων των συλλόγων της περιοχής, οι οποίοι προσφέρουν ΟΛΟΙ, ο καθένας ίσως με διαφορετικό ποσοστό, στο κοινωνκό σύνολο και κυρίως στους νέους του Δήμου μας.