ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ, ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ !

























ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε" ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΕ ΑΦΙΔΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ-ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΡΩΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΧΙΩΤΑΚΗΣ...


Κλήση από τον εισαγγελέα έλαβε πρόσφατα ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, προκειμένου να απολογηθεί για τη στάση του κατά της εγκατάστασης διοδίων σε Αφίδνες και Άγιο Στέφανο, στο πλαίσιο μαζικών κινητοποιήσεων μαζί με κατοίκους και φορείς (από τον 12/2013 έως και τον 2/2014).

Ο κος Καλαφατέλης έχει κληθεί σε απολογία (θα πρέπει να...επισκεφθεί τον εισαγγελέα μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες) μαζί με τους πρώην πλέον Δημάρχους Ωρωπού, Γιάννη Οικονομάκο και Κηφισιάς, Νίκο Χιωτάκη.

Όπως δήλωσε στο edionysos.gr ο κος Καλαφατέλης, διερευνάται η άσκηση δίωξης σε βάρος του, καθώς και των άλλων δύο πρώην Δημάρχων, για ηθική αυτουργία σε παρακώλυση συγκοινωνιών, με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν στην πρώτη επεισοδιακή συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2013. Ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου μας ενημέρωσε ότι εκκρεμεί συνάντησή του με το Δικηγόρο του αλλά και το Νομικό Σύμβουλο του Δήμου, καθώς πρέπει να ετοιμάσει απολογητικό υπόμνημα.

Τέλος, ο κος Καλαφατέλης δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει που αντιτάχθηκε στην εγκατάσταση των διοδίων στην ευρύτερη περιοχή, καθώς θεωρεί το εν λόγω εισπρακτικό μέτρο και άδικο και παράλογο, ενώ υπενθυμίζει ότι θα πρέπει να υπάρχει εγρήγορση από τη νέα δημοτική αρχή αλλά και όλες τις παρατάξεις του Δήμου, καθώς το θέμα αυτή τη στιγμή είναι προσωρινά παγωμένο αλλά πάντως υφίσταται.

Δείτε πιο κάτω βίντεο από μεταγενέστερη  συγκέντρωση στα διόδια των Αφιδνών τον φεβρουάριο του 2014 (πηγή www.newsit.gr)