ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ: "ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2015" !






















ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ EDIONYSOS.GR - ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ, Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ 6 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ ! - ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ "ΟΙΟΝ" ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ... - ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΟΝΑΠ "ΘΕΣΠΙΣ", "ΕΣΤΙΑ" ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ...
  
Στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, το οποίο θα συζητηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες από την Εκτελεστική Επιτροπή, προβλέπεται η κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου / προπονητηρίου, το οποίο αναμένεται να κατασκευαστεί εντός του 2015, εφόσον βρεθεί κατάλληλο οικόπεδο εντός του ενιαίου Δήμου Διονύσου.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας πριν από λίγο αποκλειστικά στο edionysos.gr και τον Πέτρο Πετρόπουλο,ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης !

"Ήδη έχω δώσει εντολή στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου να βρει κατάλληλο οικόπεδο, στο οποίο θα μπορεί να ανεγερθεί άμεσα κλειστό προπονητήριο. Είναι πολύ πιθανό, δεδομένων των δυσκολιών αδειοδότησης σε Σταμάτα και Ροδόπολη, αυτό το οικόπεδο να είναι εντός της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Στεφάνου" υπογράμμισε και συνέχισε λέγοντας ότι :

"Δρομολογούμε παράλληλα την πλαγιοκάλυψη του γηπέδου στο Γυμνάσιο-Λύκειο Δροσιάς. Συνεπώς, με την επικείμενη παραλαβή, εντός των επομένων μηνών, του κλειστού γηπέδου στην Δημοτική Ενότητα Διονύσου και την ολοκλήρωση ενός ακόμη νέου προπονητηρίου, το οποίο φιλοδοξούμε να ανεγερθεί εντός του 2015, ο Δήμος μας θα έχει πλέον 6 κλειστά γήπεδα, με αποτέλεσμα να καλυφθούν, σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, οι ανάγκες των αθλητικών συλλόγων αλλά και των δημοτών".

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: "ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...".

Ρωτήσαμε το Δήμαρχο να τοποθετηθεί αναφορικά με το σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με τη χρήση των κλειστών γηπέδων από τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής και ειδικότερα για το θεμα που έχει προκύψει με τη χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Στεφάνου.

Ο κος Ζαμάνης, σχολιάζοντας την κοινή ανοιχτή επιστολή του ΑΓΣ "ΤΟ ΟΙΟΝ" και του ΑΟ (Βόλλευ) Αγίου Στεφάνου καθώς και τη δήλωση του πρώην Δημάρχου Αγίου Στεφάνου Στέλιου Κοροβέση, δήλωσε στο edionysos.gr: 

"Σέβομαι απόλυτα όλες τις απόψεις που εκφράζονται, δηλαδή και των αθλητικών συλλόγων του Αγίου Στεφάνου, που καταρχήν ορθά υπερασπίζονται το δικαίωμά τους να παρέχουν στα μέλη τους τη δυνατότητα να αθλούνται με ικανοποιητικό τρόπο αλλά και του πρώην Δημάρχου Στέλιου Κοροβέση, του οποίου διάβασα την τοποθέτηση και με βρίσκει εν μέρει σύμφωνο. Ωστόσο, σέβομαι παράλληλα και το δικαίωμα στην άθληση του συνόλου των συλλόγων και δημότων και των 7 δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Διονύσου. Εμείς, ως δημοτική αρχή, έχουμε την ευθύνη να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα και τις ανάγκες όλων των δημοτών μας και στις 7 δημοτικές ενότητες. Πρέπει να μην ξεχνάμε ότι ο Δήμος μας είναι εδώ και αρκετά χρόνια ενιαίος. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατόν να έχουμε διαφορετικά μέτρα και σταθμά για κανέναν. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι στο τέλος θα επικρατήσει η κοινή λογική. Εγώ πάντως και οι συνεργάτες μου είμαστε αρωγοί όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του αθλητισμού στον τόπο μας αλλά δηλώνω ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε διακρίσεις υπέρ του ενός ή του άλλου. Θα πρέπει όλοι μας, δημοτική αρχή, σύλλογοι και δημότες, να σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου".

ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο κος Ζαμάνης άνοιξε τα χαρτιά του και αναφορικά με την ημερομηνία πραγματοποίησης του Δημοτικού Συμβουλίου:

"Πολύ σύντομα θα σταλεί πρόσκληση για την πραγματοποίηση Δημοτικού Συμβουλίου. Μία πιθανή ημερομηνία, εάν προλάβουμε, θα είναι η Παρασκευή 3 Οκτωβρίου. Δεν μπορώ όμως να το επιβεβαιώσω κατηγορηματικά. Πάντως αν δεν γίνει την Παρασκευή, είναι βέβαιο ότι θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες".

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 

Τέλος ζητήσαμε από το Δήμαρχο να επιβεβαιώσει την ονοματολογία αναφορικά με επικείμενη τοποθέτηση νέων προσώπων στα Νομικά Πρόσωπα και τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου.

"Τα προτεινόμενα ονόματα, για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση, ψηφίστηκαν από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας με μυστική ψηφοφορία, προκειμένου να ακολουθήσει εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι βέβαια αυτονόητο ότι θα προταθούν θέσεις μελών Δ.Σ. και επιτροπών και στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης"  διευκρίνισε ο κος Ζαμάνης.

Τα νέα ονόματα που θα προταθούν είναι τα εξής:

ΟΝΑΠ "ΘΕΣΠΙΣ"

Στασινοπούλου Αναστασία (Πρόεδρος)
Ράικος Δημήτριος (Αντιπρόεδρος)

"ΕΣΤΙΑ"

Ντούντα-Πολυχρονοπούλου Χρυσούλα (Πρόεδρος)
Ουσταμπασίδης Σταύρος (Αντιπρόεδρος)

Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή

Θεοδώρου Ευαγγελία (Πρόεδρος)

Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή

Γκιζελή Αικατερίνη (Πρόεδρος)