ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ


Πρόσκληση Εκπαιδευτικών για το Δημοτικό Σπουδαστήριο 
Ο Δήμος Διονύσου απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να συμβάλλουν, ως εκπαιδευτικοί, στην λειτουργία του Δημοτικού Σπουδαστηρίου για την περίοδο 2014-2015. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα που υπάρχει...
στην ιστοσελίδα του δήμου, μέχρι και την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014. 

Σημειώνουμε ότι τα μαθήματα για τα οποία εκδηλώθηκε ενδιαφέρον απο τους μαθητές είναι:

Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ Χημεία, Φυσική, Γεωμετρία, Άλγεβρα, Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Έκφραση-Έκθεση, Ιστορία. Β' ΛΥΚΕΙΟΥ Χημεία, Φυσική (Γενικής και κατεύθυνσης), Μαθηματικά (Γενικής και Κατεύθυνσης), Αρχαία Ελληνική Γραμματεία (Γενικής και Κατεύθυνσης), Έκφραση-Έκθεση, Πληροφορική. Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Χημεία, Φυσική (Γενικής και κατεύθυνσης), Μαθηματικά (Γενικής και Κατεύθυνσης), Αρχαία Ελληνική Γραμματεία (Κατεύθυνσης), Έκφραση-Έκθεση, Ιστορία, Λατινικά, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Βιολογία, Στοιχεία Μηχανών, ΜΕΚ, Δίκτυα, Εγκαταστάσεις, ΑΟΘ, ΑΟΔΕ.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την ειδική φόρμα που βρίσκεται στο site του Δήμου (πατήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο)

 http://www.dionysos.gr/?q=node/3304