ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ


ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 48 ΩΡΩΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...-ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ...
-"ΚΛΕΙΔΙ" Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ...  

"Κλειδί" του μείζονος, όπως εξελίσσεται, ζητήματος της παραχώρησης των σχολικών αθλητικών χώρων του Δήμου στους Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής, είναι η παράδοση και λειτουργία του νεόκτιστου Κλειστού Γυμναστηρίου στη Δημοτική Ενότητα Διονύσου, το οποίο όπως αποκάλυψε χθες, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου το edionysos.gr, φιλοξενώντας δηλώσεις του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών και υποδομών Ευάγγελου Λυρούδια, αναμένεται να δοθεί προς χρήση και λειτουργία εντός του επόμενου τριμήνου.

Χθες πραγματοποιήθηκε κρίσιμη συνάντηση στο Δημαρχείο Διονύσου μεταξύ της δημοτικής αρχής -και ειδικότερα του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη και του αντιδημάρχου παιδείας Βασίλη Κοκμοτού- και εκπροσώπων αθλητικών συλλόγων της περιοχής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, στη συνάντηση αυτή:
  1. Έγινε αναφορά στο θέμα της επικείμενης παράδοσης του κλειστού γηπέδου του Διονύσου, το οποίο θα βοηθήσει ουσιαστικά στην αποσυμφόρηση των υφιστάμενων τριών κλειστών γυμναστηρίων.
  2. Υπήρξε συνεννόηση συλλόγων αναφορικά με την κατανομή ωρών στο κλειστό της Άνοιξης.
  3. Για το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Στεφάνου δεν υπήρξε συμφωνία. Συγκεκριμένα η δημοτική αρχή παρά το γεγονός ότι προέβη σε μία καταρχήν αύξηση των ωρών προς το ΟΙΟΝ, ωστόσο δεν πήρε οριστική θέση και ζήτησε να πραγματοποιηθεί απευθείας διάλογος μεταξύ των αθλητικών συλλόγων (του ΟΙΟΝ Αγίου Συεφάνου με τη Νίκη Δροσιάς και τον Α.Ο.Κρυονερίου) δίνοντας μάλιστα προθεσμία 48 ωρών για να τα βρουν. 
  4. Υπήρξαν διαφωνίες αλλά και κάποιες εντάσεις μεταξύ εκπροσώπων συλλόγων, οι οποίες όμως στο τέλος ξεπεράστηκαν, αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις.