ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ...




ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ  ΣΤΑ 4 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ - ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ - ΤΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Λ.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΣΕ ΑΓΓΕΛΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο Π.ΜΠΙΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ... 

Μπορεί η ΑΕΚ να κέρδισε τον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου στον τελικό του βόλλευ, στο πλαίσιο του 2ου διήμερου (27 και 28 Σεπτεμβρίου) Τουρνουά των Αγγέλων, στο Κλειστό Γήπεδο Αγίου Στεφάνου αλλά αυτό πραγματικά δεν έχει καμία σημασία...

Το σημαντικό είναι ότι οι αθλήτριες όλων των ομάδων που αγωνίστηκαν (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Τυφώνας και βέβαια Άγιος Στέφανος) απέδωσαν  φόρο τιμής στα 4 αδικοχαμένα κορίτσια που χάθηκαν τόσο πρόωρα στις 21 Ιουνίου του 2013, την Κατερίνα Παρίση, τη Μερίνη Σταυρουλάκη, τη Μαρίνα Πρίφτη και τη Σία Καραγεωργίου.

Το τουρνουά, και τις δύο ημέρες, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, δημοτικοί σύμβουλοι  και μέλη Σχολικών Επιτροπών  ενώ παρούσες ήταν και οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε το edionysos.gr (από τον τελικό αλλά και τις βραβεύσεις αθλητριών).

Επίσης διαβάστε την πρόταση της "Νέας Πνοής για το Διόνυσο" και του Παναγιώτη Μπιτάκου για τη μετονομασία της λεωφόρου Τραπεζούντος σε Αγγέλων αλλά και τι έγραψε στη σελίδα του στο facebook ο πρώην Δήμαρχος Στέλιος Κοροβέσης.


.


ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ: ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόταση για μετονομασία της Λεωφόρου Τραπεζούντος στον Αγ. Στέφανο, σε Λεωφόρο Τραπεζούντος (Αγγέλων) Διόνυσος, 29 Σεπτεμβρίου 2014

 Σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα ολοκληρώθηκε χθες στον Άγιο Στέφανο το 2ο τουρνουά βόλεϊ των «Αγγέλων», μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου στη μνήμη των τεσσάρων αθλητριών της ομάδας βόλεϊ Κατερίνας Παρίση, Μερίνης Σταυρουλάκη, Μαρίνας Πρίφτη και Σίας Καραγεωργίου, που έχασαν πέρυσι τη ζωή τους σε τροχαίο στη Λεωφόρο Τραπεζούντος, στον Αγ. Στέφανο.

Η παρουσία του κόσμου και οι τέσσερις φανέλες των κοριτσιών στον πάγκο της ομάδας γεμάτες λουλούδια, αποδεικνύουν ότι «Πεθαίνει μόνο ότι… ξεχνιέται!».

Η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού στη μνήμη των τεσσάρων νεαρών κοριτσιών, αλλά και εισακούοντας την επιθυμία των γονέων και των συμμαθητών των παιδιών, που είχε εκφραστεί μετά το τραγικό δυστύχημα προς την τότε δημοτική αρχή, θα καταθέσει πρόταση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να μετονομαστεί η Λεωφόρος Τραπεζούντος σε «Λεωφόρο Τραπεζούντος (Αγγέλων)», σεβόμενη και την ιστορικότητα της περιοχής του Οικισμού Ποντίων, όπου βρίσκεται ο συγκεκριμένος δρόμος.

Γραφείο Τύπου «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»

H ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου και περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Κοροβέσης ήταν παρών στην εκδήλωση και μοίρασε αναμνηστικά στις αθλήτριες. Η ανάρτηση όμως που ανέβασε στη σελίδα του στο facebook ήταν πραγματικά συγκινητική και γι'αυτό τη δημοσιεύουμε

"2o Tουρνουά βόλλεϋ, αφιερωμένο στους αγγέλους Κατερίνα, Σία, Μαρίνα και Μερίνη.

Όσοι αγαπήσαμε αυτά τα παιδιά, που χάθηκαν τόσο άδικα το ξημέρωμα της 22 Ιουνίου του 2012, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου, είμασταν εκεί. Στο κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Στεφάνου. Όσοι νοιώθουμε ότι μας λείπουν πολύ, θα είμαστε κάθε χρόνο εκεί, στο αντίστοιχο τουρνουά που θα διοργανώνει για πάντα ο Α.Ο. Αγ . Στεφάνου,στη μνήμη τους. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να υποσχεθούμε στα αγγελούδια μας. Είμασταν εκεί, με σφιγμένα πρόσωπα και ατελείωτη πίκρα, μεταφερμένοι νοητά ακόμα και στη καινούργια γειτονιά τους,στα σύννεφα, για να ανταλλάξουμε θύμησες, πάσες και καρφιά, γελαστές στιγμούλες της σύντομης ζωής τους, μήπως και απαλύνουμε τον πόνο τους. Γονείς και συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι, πολλοί γνωστοί και άγνωστοι (και λίγοι δυστυχώς αθλητικοί και τοπικοί δημοτικοί παράγοντες) είμασταν στο χρέος μας εκεί, για να επικοινωνήσουμε με αυτά τα παιδιά, για να τους υποσχεθούμε ότι εδώ στα χαμηλά και στα επίγεια, η απουσία τους είναι συνέχεια στη σκέψη μας και έχει γίνει βασανιστικό μέρος της ζωής μας. Γιατί όσο για την άλλη, την αιώνια παρουσία τους, αν υπάρχει έστω και ελάχιστη δικαιωσύνη και παράδεισος, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν κατακτήσει ξεχωριστή θέση από τα ξημερώματα της 22 Ιουνίου του 2012. Αγαπημένες μας Κατερινούλα, Σιούλα, Μαρινούλα και Μαιρινούλα, μπορεί να καλοπίζεστε πιά μόνο στα σύννεφα, να μην δίνετε βάση στα κουδουνίσματα των σχολείων και των φροντιστηρίων σας, να μην αγχώνεστε για τις πανελλήνιες και το μέλλον σας, να έχετε ξεμπερδέψει με τις γήινες υποχρεώσεις σας, αφήσατε όμως το μεγαλύτερο χρέος σε μας. Να μην σας ξεχνάμε. Αυτή την υπόσχεση σας δίνει ο Α.Ο Αγ. Στεφάνου, ο σύλλογός σας και τη ίδια και εμείς που επικροτούμε την πρωτοβουλία του. Θα είστε αιώνιες.

Υ.Γ. Για την ιστορία και μόνο το τουρνουά στη μνήμη των τεσσάρων κοριτσιών το κατέκτησε η Α.Ε.Κ. που στον τελικό νίκησε την ομάδα, των αδικοχαμένων κοριτσιών, τον Αγ. Στέφανο με 3 - 1. Στον προηγηθέντα μικρό τελικό ο Ολυμπιακός Πειραιώς νίκησε τον Τυφώνα.

Στέλιος Κοροβέσης"