ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR: "ΥΠΑΡΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΕΠΠΑ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ..."








ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...



Αποκλειστική δήλωση στο edionysos.gr παραχώρησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης. Αφορμή για την επικοινωνία μας ήταν το ζήτημα που ανέκυψε με την αντικάτασταση του αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Πέππα και το οποίο αποκάλυψαν συνάδελφοι τόσο από την
εφημερίδα "Οδός Διονύσου" (www.odosdionysou.gr) όσο και από ενημερωτικά blogs της περιοχής (energoipolitesdionisou28.blogspot.gr και dionysoskoufitsa.blogspot.gr).

Σύμφωνα με τον κο Καλαφατέλη η παραίτηση Πέππα είναι υπαρκτή και δεν αμφισβητείται. Όπως εξήγησε, και οι έξι αντιδήμαρχοι, που ορίστηκαν από τον ίδιο, είχαν έτσι κι αλλιώς από την αρχή ανοιχτή την παραίτησή τους, κάτι για το οποίο υπάρχουν και μάρτυρες. Για το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί, ο Δήμαρχος Διονύσου κάνει λόγο για υποκρισία, καθώς είναι ένα ζήτημα που αποτελεί καθαρά απόφαση του Δημάρχου. Σε ερώτημά μας για ποιο λόγο η αντικατάσταση Πέππα έγινε τώρα, δύο περίπου μήνες πριν τη λήξη της θητείας του, ο κος Καλαφατέλης ήταν κατηγορηματικός. Όπως τόνισε το ίδιο συνέβη και με την κα Σαραντάκη και με όποιον άμεσα ή έμμεσα διαχωρίζει τη θέση του από την "Ενωτική Πρωτοβουλία". Επίσης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τις επόμενες κινήσεις του σε περίπτωση που υπάρξει ευθεία διάψευσή του από τον κο Πέππα.