"ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ..." ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ


ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΣ WIND - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ...




ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Τα μέλη των Σύλλογων Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Λυκείου Κρυονερίου Αττικής, αναφορικά με την αίτηση που καταθέσαμε από κοινού με το Δήμο Διονύσου, για προσωρινή διαταγή με στόχο την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της WIND, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της πόλης μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους εκείνους που αγωνίζονται μαζί μας για την προστασία και την διασφάλιση της υγείας των παιδιών μας αλλά και όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Κρυονερίου.

Από την πλευρά των αιτούντων, ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας κος Ν. Παπαϊωάννου, αν και συγκινησιακά φορτισμένος καθώς είναι κι ο ίδιος γονιός παιδιού που φοιτά στο σχολείο μας, την ημέρα που εκδικάστηκε το αίτημά μας, ήταν δυναμικός κι απόλυτα προετοιμασμένος, προσεγγίζοντας και διεκδικώντας με σοβαρότητα κι ευαισθησία το ηθικό δικαίωμα μικρών και μεγάλων συμπολιτών μας να ζουν στην όμορφη πόλη μας χωρίς επιπλέον περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τον δύσκολο αυτό αγώνα που δίνει μαζί μας, στον οποίο συμμετέχει χωρίς καμία αμοιβή, με στόχο να κερδίσουμε την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που θα γίνει στις 28 Ιουλίου 2014.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στον νυν Δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Διονύσου, κο Γιάννη Καλαφατέλη, που από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το θέμα αυτό, ανταποκρίθηκε άμεσα και υποστήριξε κάθε μας κινητοποίηση και νόμιμη προσπάθεια. Η παρουσία του και η συνδρομή του στο δικαστικό μας αγώνα είναι καίρια κι ουσιαστική. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης για την συμπαράστασή τους τον νέο Δήμαρχο του Δήμου Διονύσου, κο Διονύση Ζαμάνη, τους Δημοτικούς Σύμβουλους κυρίους και κυρίες Π. Ταουξή, Π. Τσούκα, Ζ. Σώκου, Σπ. Σπηλιώτη, Αν. Στασινοπούλου, τον τοπικό σύμβουλο Δημοτικής Ενότητας Διονύσου, κο Τ. Μπάση, τη Γραμματέα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Δήμου Διονύσου, κα Λένα Αργυροπούλου-Μαγκλάρα αλλά και το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε με εκπροσώπους από Συλλόγους Γονέων άλλων σχολείων του Δήμου μας, Τοπικούς Φορείς κι απλούς πολίτες από τον Άγιο Στέφανο, την Άνοιξη, τη Δροσιά, τη Σταμάτα και τον Διόνυσο.

Αν και το αρχικό μας αίτημα απορρίφθηκε, δεν πτοούμαστε!

Η παρουσία όλων εσάς, μας ενθαρρύνει και μας οδηγεί δυναμικά στο επόμενο βήμα, την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 28 Ιουλίου.

Σας καλούμε να είστε ξανά μαζί μας κι ακόμα περισσότεροι, ελπίζοντας να έχουμε θετικό αποτέλεσμα στον δίκαιο και ηθικό αγώνα μας για την προστασία της υγείας των παιδιών μας, των οικογενειών μας, των φίλων μας, των συμπολιτών και συνανθρώπων μας.