ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ !


ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ - ΕΛΑΒΕ  5.046 ΣΤΑΥΡΟΥΣ - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR - ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ...

Μετά την επιτυχία του συνδυασμού "Δύναμη Ζωής" και την εκλογή της Ρένας Δούρου στη θέση της επικεφαλής της Περιφέρειας Αττικής, ένας δικός μας, ο επί 12 χρόνια Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου Στέλιος Κοροβέσης, εξελέγη τελικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής !

Ειδικότερα ο κος Κοροβέσης, όπως ανακοινώθηκε μετά από εικοσαήμερη και πλέον καθυστέρηση, έλαβε την 6η εκλόγιμη θέση, λαμβάνοντας 5.046 ψήφους.

Από την άλλη μεριά, ο πρώην Δήμαρχος Άνοιξης Γιάννης Νικητόπουλος και συνυποψήφιος του Στέλιου Κοροβέση δεν τα κατάφερε τελικά και κατέλαβε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, την 14η θέση.

Επικοινωνήσαμε με τον κο Κοροβέση, ο οποίος μιλώντας αποκλειστικά στο edionysos.gr έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Θέλω να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους όσους με στήριξαν, άμεσα ή έμμεσα, στην προσπάθειά μου να δοκιμαστώ σε ένα νέο ρόλο, αυτόν του Περιφερειακού συμβούλου. Υπόσχομαι ότι όχι μόνο δεν θα τους διαψεύσω αλλά αντίθετα θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και ζήλο, προκειμένου να φανώ και πάλι χρήσιμος, μέσα από το νέο μετερίζι που ο κόσμος επέλεξε να με στείλει. Δηλώνω επίσης ότι θα είμαι δίπλα σε όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας, της Ανατολικής Αττικής αλλά και ειδικότερα του Δήμου Διονύσου, του Αγίου Στεφάνου και των άλλων δημοτικών ενοτήτων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι."

Εμείς εκφράζουμε βέβαια τα θερμά μας συγχαρητήριά μας στον κο Κοροβέση και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα...