ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ"


"ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ"
Θέλουμε να συγχαρούμε τους υποψηφίους της Κίνησης Πολιτών Κρυονερίου για την εκλογή τους: τον Ηλία Υφαντή στο Δημοτικό Συμβούλιο και τη Βίκυ Κάουλα στο Τοπικό Συμβούλιο Κρυονερίου...
Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και τους Συμβούλους από το Κρυονέρι Δημ. Ράϊκο, Ελπίδα Καγιαλή, Δημ. Χριστόπουλο και Ντίνα Ζήση για την εκλογή τους...
 Όλοι μαζί προσπαθήσαμε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για τη σημερινή ημέρα. Θερμά συγχαρητήρια και προσωπικά στον Διονύση Ζαμάνη και τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» για την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Διονύσου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συντοπίτες μας που πίστεψαν και στήριξαν από την αρχή τις προσπάθειές μας.

Επίσης και όσους πίστεψαν και πιστεύουν στην προσπάθειά μας, αλλά … δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς…

Ευχαριστούμε τους υπόλοιπους Δημότες εκτός Κρυονερίου, που μίλησαν για εμάς, ευαισθητοποιήθηκαν από τις προσπάθειές μας και συνέδραμαν σε αυτές.

Είναι σημαντικό να διατυπώσουμε την ευχή για συνεργασία με τη μείζονα αντιπολίτευση του κ. Καλαφατέλη, μια που η προσωπική του εμπειρία στα αυτοδιοικητικά είναι σημαντική για το καλό του τόπου. Εμείς θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους συνδημότες μας ότι θα επιδιώξουμε άμεσα διαβουλεύσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να συνθέσουμε όλες τις απόψεις για το κοινό συμφέρον του Κρυονερίου.

Καλή συνέχεια!