ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ

























ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ 220 ΠΑΙΔΙΑ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άνοιξη 11 Ιουν 2014

Με την συμμετοχή 220 παιδιών από τις ακαδημίες των ομαδικών αθλημάτων του Αθλητικού Ομίλου Άνοιξης και την παρουσίαση αθλητικών επιδείξεων στο γήπεδο Άνοιξης, ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 9 Ιουνίου οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα του Α.Ο.Α.

Οι προπονητές των ακαδημιών κ.κ. Θαλής Τσιριμώκος για το ποδόσφαιρο, Νίκος Τόλης για το Μπάσκετ, Κώστας Κότσιρας για το χάντμπολ και Όλγα Χριστοπούλου για το βόλεϊ, αφού ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσο στον Αθλητικό Όμιλο Άνοιξης, όσο και στους ίδιους, αναφέρθηκαν στην επιτυχημένη και αναπτυσσόμενη φετινή σεζόν με πρωταρχικό σκοπό για κάθε παιδί την ανάπτυξη μιας υγιούς και ολοκληρωμένης προσωπικότητας μέσα από τον Αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Α κ. Δημήτρης Γιαρένης στον χαιρετισμό του επισήμανε ότι στόχος του σωματείου και των συνεργατών από πλευράς διοίκησης είναι να επενδύσουν στις μικρές ηλικίες μέσω των ακαδημιών, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα σε αγόρια και κορίτσια να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να αναπτύξουν τα διάφορα αθλητικά και ψυχικά τους προσόντα. Επανέλαβε για ακόμη μία φορά τις διαρκείς προσπάθειες του ομίλου, αλλά και την πίεση που θα ασκήσει με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να εξασφαλιστούν περισσότερες ώρες προπόνησης στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο Άνοιξης.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης από πλευράς ΔΣ και έφορος χάντμπολ κ. Μάριος Λουκάτος και οι έφοροι μπάσκετ και βόλεϊ κ.κ. Μιράντα Μπακαφούκα και Ζωή Καραπιπέρη, απένειμαν σε όλα τα παιδιά μετάλλια για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. 


Γραφείο Τύπου

Στοιχεία Επικοινωνίας Facebook: Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης
Τηλ. 6939335162, 6944866067