Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR...


"ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..."  ΑΓΩΝΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ...


Την αγωνία του ότι κινδυνεύει η αδειοδότηση ομάδων της περιοχής, εξαιτίας της μη υλοποίησης έργων σε γήπεδα, τα οποία παρά το γεγονός ότι έχουν ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο εντούτοις δεν προχωρούν, εξέφρασε ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Διονύσου και δημοτικός σύμβουλος (από 1ης Σεπτεμβρίου), Βασίλης Δαρδαμάνης. Σύμφωνα με τον κο Δαρδαμάνη, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα, όπως για παράδειγμα η έλλειψη ρεύματος τόσο στο γήπεδο του τέννις όσο και στο χώρο των Ναυτοπροσκόπων.

Ο κος Βασίλης Δαρδαμάνης














Πριν από λίγο επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων και υποδομών του Δήμου Διονύσου Νίκο Παππά,ο οποίος παραδέχθηκε ότι ναι μεν υπάρχουν οι συνήθεις καθυστερησεις στις εγκρίσεις έργων σε κάποια γήπεδα, υπογράμμισε όμως κάτι τέτοιο εντάσσεται στην προβλεπόμενη αργοπορία όπως πάγια συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Επίσης,ξεκαθάρισε ότι τα τεχνικά δελτία των έργων εστάλησαν έγκαιρα από το Δήμο.Ο κος Παππάς επεσήμανε στο edionysos.gr ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την αδειοδότηση των ομάδων εξαιτίας αυτής της αργοπορίας και διαβεβαίωσε ότι θα τακτοποιηθούν σταδιακά οι ελλείψεις.

Τέλος, τόνισε ότι υπάρχει πράγματι πρόβλημα με τηνπαροχή ρεύματος στο γήπεδο τέννις στο Διόνυσο, λόγω κλοπής καλωδίων, αυτό όμως είναι αρμοδιότητα του ΟΝΑΠ ΘΕΣΠΙΣ και όχι της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Εμείς, πάντως,θα παρακολουθούμε το θέμα.