ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ !




ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΝΤΖΟ, ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ, ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ Τ’ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΛΥΡΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ...


Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των γονέων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου και παλαίμαχων αθλητών του ΣΠΑΚΕ, το πρωί της Κυριακής 8 Ιουνίου, παρά το γεγονός ότι συνέπεσε με το εορταστικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
 
Και μπορεί οι παλιές δόξες του μπάσκετ να κέρδισαν με... χαρακτηριστική άνεση τη Μικτή Γονέων των Δημοτικών Σχολείων Αγίου Στεφάνου (με ηγέτες τον Βασίλη Μπουγιούκο από το 2o Δημοτικό Σχολείο και τον Βασίλη Ψυχογιό από το 1o ) έχοντας στον πάγκο τους τα...τέρατα του μπάσκετ Γιώργο Τρόντζο, Απόστολο Κόντο και Δημήτρη Κοκολάκη, αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι ο σκοπός, δηλαδή η οικονομική ενίσχυση του Λύρειου Ορφανοτροφείου Νέας Μάκρης, επετεύχθη και μάλιστα με το παραπάνω...

Το παιχνίδι είχε απ’όλα: αγωνιστική δράση, απονομές αναμνηστικών κυπέλλων, διαγωνισμό τριπόντων αλλά και χορευτικά.

Διακρίναμε, μεταξύ άλλων, το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, τον εφημέριο του Ι.Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου π.Χρυσοβαλάντη, τους δημοτικούς συμβούλους Θανάση Κρητικό και Σούλα Ντούντα, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Διονύσου Λαμπρινή Μήλα-Ελευθεριάδη, την Πρόεδρο του Α.Γ.Σ. «Το ΟΙΟΝ» καθώς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου Κατερίνα Μαϊχόσογλου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου Θεόδωρο Αλημίση και άλλους.

Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ένας σημαντικός άνθρωπος με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό λαϊκό αλλά και έντεχνο τραγούδι, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης (και μοναδικός βιρτουόζος του μπουζουκιού) Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο οποίος κλήθηκε να απονείμει αναμνηστικά κύπελλα.

Δείτε τρία βίντεο (ένα στην αρχή της σελίδας και δύο πιο κάτω) καθώς και πάρα πολλές φωτογραφίες που εξασφάλισε το edionysos.gr.