Γ.ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ: "Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ KAI ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ" !


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΣΤΟ EDIONYSOS.GR
Με αφορμή τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με ενδείξεις σκανδάλων στη Δευτεροβάθμια αλλά και την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου και επικεφαλής...
της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" Γιάννης Καλαφατέλης, μετά από σχετικό ερώτημα που του απευθύναμε, έκανε στο edionysos.gr την ακόλουθη αποκλειστική δήλωση:

"Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα ένα κλίμα σκανδαλολογίας σέρνεται στο Δήμο μας, με αιχμή του δόρατος τα πεπραγμένα στις δύο Σχολικές Επιτροπές του Δήμου αλλά και με μισόλογα της Διοίκησης του κου Ζαμάνη για "αποκαλύυψεις" αναφορικά με άλλα Νομικά Πρόσωπα.

Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη από την  πρώτη στιγμή. Η Διοίκηση εφόσον έχει διαπιστώσει παρατυπίες και ενδείξεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος, οφείλει να κάνει το αυτονόητο: Να διατάξει κατασταλτικό έλεγχο -και όχι απλά διαχειριστικό- όχι μόνο για τις δύο Σχολικές Επιτροπές αλλά και για τα υπόλοιπα Νομικά πρόσωπα του Δήμου, το ΘΕΣΠΙ, την ΕΣΤΙΑ και την ΕΞΕΛΙΞΗ.

Ειδικά ο κατασταλτικός έλεγχος, είναι απαραίτητος προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα, εντός των επόμενων δύο τριών μηνών, η σε βάθος έρευνα σε όλα ανεξαιρέτως τα Νομικά Πρόσωπα.

Κάποιοι όμως επιθυμούν, δυστυχώς,  να σέρνεται αυτή η κατάσταση, για πολλούς μήνες ίσως και χρόνια.

Ο κος Ζαμάνης έχει επιλέξει το δρόμο της επίρριψης ευθυνών, γενικώς και αορίστως, μέσω επιλεκτικών διαρροών και απειλών επερχόμενων δήθεν "αποκαλύψεων", που αποσκοπούν σε μια συντήρηση του μικροπολιτικού παιχνιδιού που ακολουθεί συνειδητά, προκειμένου να καλύψει την ανικανότητα τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του.

Η δική μας θέση είναι ότι θα πρέπει να αναζητηθούν οι τυχόν ένοχοι, όπου και αν ανήκουν, να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη.

Όλα τα υπόλοιπα, οι διαρροές, οι ψίθυροι και τα υπονοούμενα είναι εκ του πονηρού.

Εγώ και οι συνεργάτες μου της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας. Για αυτό και όχι μόνο δεν φοβόμαστε καμία έρευνα αλλά αντίθετα την προκαλούμε !

Άραγε μπορεί να πει το ίδιο και ο κος Ζαμάνης για ορισμένους από τους δικούς του συνεργάτες ;"