ΤΟ 11ο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ


















ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ"...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κρυονερίου

11ο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 

"Ένας κόσμος πολλές εικόνες”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κρυονερίου την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, διοργάνωσε το 11ο Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι στην Κεντρική Πλατεία Κρυονερίου “ Ένας κόσμος πολλές εικόνες”.

Συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Κρυονερίου, 1ου ,3ου Νηπιαγωγείου του Γυμνασίου και Λυκείου με δικά τους περίπτερα, ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου, οι “WATOTO AFRIKA” εκπρόσωποι από τις χώρες: Μαρόκο, Ν. Αφρική, Ζιμπάμπουε, Τανζανία, Αιθιοπία, Καμερούν, Σενεγάλη,Συρία, και ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Κύπρου, με παραδοσιακά εδέσματα, είδη λαϊκής τέχνης κ.α.

Μικροί και μεγάλοι πλημμύρισαν την Πλατεία και επισκέφθηκαν όλα τα περίπτερα για να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους,με πασχαλινά και ανοιξιάτικα είδη, πασχαλινά κουλούρια, λαμπάδες, χειροποίητες κατασκευές, σπιτικά γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες,βιβλία, λουλούδια.

Έσοδα της εκδήλωσης όπως κάθε χρόνο διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε φέτος να δοθούν “στους γιατρούς χωρίς σύνορα”.

Η πασχαλινή γιορτή έκλεισε με χορογραφίες από το παιδικό τμήμα zumpa του Συλλόγου μας και το Dance Group Mandela Gals.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου κο Χριστόπουλο Δημήτρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Διονύσου κο Ράικο Δημήτρη,για την στήριξη και βοήθεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Ευχαριστούμε το Κρεοπωλείο του Κυριάκου Κοντάκη για την προσφορά του Αρνιού που κληρώσαμε σε Λαχειοφόρο Αγορά για ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού της εκδήλωσης. ( ο λαχνός που κληρώθηκε ήταν ο αριθμός 90 στο όνομα Μακρίδης Ιωάννης ,του ευχόμαστε καλοφάγωτο!!!!).

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία σας και την στήριξή σας!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους και του χρόνου με υγεία!

Η Πρόεδρος
Πατέλη Ειρήνη.