Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πριν τελειώσει για καλοκαίρι η θεατρική σεζόν, κλείσαμε δύο αξιόλογες παραστάσεις που πιστεύουμε ότι καλύπτουν όλα τα γούστα: Την Πέμπτη 30 Απριλίου πάμε στο Πάνθεον να δούμε τη παράσταση "Σιρανό ντε Μπερζεράκ"με τους...
Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Τάνια Τρύπη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα, που παίζει βιολί επί σκηνής. Το εισιτήριο είναι 25 ευρώ μαζί με το πούλμαν. Η αναχώρηση είναι 7:00μμ από τη Βιβλιοθήκη.

Την Κυριακή 10 Μαϊου πάμε στο Θέατρο Εμπορικόν να δούμε τον "Γυάλινο κόσμο" του Τενεσί Ουίλιαμς με τους Δ. Καταλειφό, Θ. Μπαζάκα, Κ. Γώγουλο και Στ. Βογιατζάκη. Το εισιτήριο είναι 17 ευρώ μαζί με το πούλμαν. Η αναχώρηση είναι 6:30μμ από τη Βιβλιοθήκη. Και για τις δύο παραστάσεις το πούλμαν θα πάει από την Εθνική Οδό.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει η αναμενόμενη ανταπόκριση, ενδέχεται οι κρατήσεις μας να ακυρωθούν, γι' αυτό κάντε τις κρατήσεις σας το συντομότερο, ώστε να προγραμματίσουμε ανάλογα.

Τηλεφωνήστε στη Βιβλιοθήκη στο 213-2139935 ή στο 6944266142 (Χριστίνα Γιαννέτου). Ή στείλτε μας μέιλ.

Η Βιβλιοθήκη σας περιμένει ανανεωμένη, με καινούργια βιβλία στα ράφια της, μερικά αγορασμένα από τον "Θέσπις" και πολλά χαρισμένα από μέλη της. Επίσης, αποκτήσαμε από δωρεά, CD με θεατρικές παραστάσεις και διατίθενται προς δανεισμό, για τους φίλους του είδους. Με εκτίμηση

Οι εθελόντριες