ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ "ΡΟΔΟ"


ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ...





Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ


ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ “ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ”
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2015
Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί. Άφιξη στα Καμένα Βούρλα, απ' όπου θα μας παραλάβει το σκάφος για να ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα. Περιήγηση και άφιξη στα Λιχαδονήσια. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο, καφέ και ουζάκι. Στη συνέχεια άφιξη στον Άγιο Γεώργιο Ευβοίας για μεσημεριανό φαγητό. Χρόνος ελεύθερος και το απόγευμα αναχώρηση για Καμένα Βούρλα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής. Άφιξη αργά το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Τιμή Συμμετοχής: 30€ Συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση και η κρουαζιέρα

Πληροφορίες: 6972331402 (Ευαγγελία), 6936829190 (Κατερίνα)


Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

1η Ημέρα: ΡΟΔΟΠΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Μισάωρη ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα, για ν' απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Στην συνέχεια αναχώρηση για Κομοτηνή, μ’ ενδιάμεση στάση για μεσημεριανό φαγητό. Άφιξη το απόγευμα στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
Αναχώρηση μετά το πρωινό για Κήπους / Γέφυρα Έβρου. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Συνέχεια της διαδρομής μας η Ραιδεστός, όπου θα κάνουμε στάση για μεσημεριανό φαγητό. Άφιξη στην Βασίλισσα των Πόλεων, την Κωνσταντινούπολη. Επίσκεψη στο Πατριαρχείο, τη Μονή Βλαχερνών και την Παναγία Μπαλουκλιώτισσα, όπου βρίσκονται και οι Τάφοι των Πατριαρχών. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργά το απόγευμα αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για την μοναδική σε ομορφιά κρουαζιέρα στον Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
Αναχώρηση μετά το πρωινό για επίσκεψη στην Αγία Σοφία, το μουσείο του Τοπ – Καπί με τους αμύθητους θησαυρούς και το Καχριέ Τζαμί με τα καλύτερα ψηφιδωτά του κόσμου. Συνέχεια της ξενάγησής μας ο Ιππόδρομος. Χρόνος για μεσημεριανό φαγητό. Συμμετοχή σε Διεθνές Φεστιβάλ Χορού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Αναχώρηση μετά το πρωινό για περιήγηση και ξενάγηση των Ανακτόρων Ντολμά Μπαξέ, των τελευταίων Σουλτάνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με τον μεγαλύτερο πολυέλαιο στο κόσμο. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.000 μαγαζιά, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και ψώνια. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό. Συμμετοχή σε Διεθνές Φεστιβάλ Χορού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ
2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Αναχώρηση μετά το πρωινό για το λιμάνι, όπου το πλοίο της γραμμής θα μας μεταφέρει στα Πριγκηπόνησα. Θα επισκεφθούμε τη νήσο Χάλκη με τη Θεολογική Σχολή και ακολουθεί η νήσος Πρίγκηπος, όπου θα μπορούμε ν' απολαύσουμε βόλτες με τις άμαξες του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στην Πόλη. Συμμετοχή σε Διεθνές Φεστιβάλ Χορού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ αναχώρηση για την περιοχή Κουμ – Καπί για το δείπνο μας στις παραδοσιακές ψαροταβέρνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΒΑΛΑ
3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Μετά το πρωινό θ' αναχωρήσουμε για την Καβάλα μ' ενδιάμεση στάση για μεσημεριανό φαγητό στην Αλεξανδρούπολη. Άφιξη στο ξενοδοχείο – τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η Ημέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΡΟΔΟΠΟΛΗ
4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Αναχώρηση μετά το πρωινό για το δρόμο της επιστροφής μ' ενδιάμεσες στάσεις για μεσημεριανό φαγητό και καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 420,00 €

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή ιδιόκτητα κλιματιζόμενα πούλμαν. 1 διανυκτέρευση στην Κομοτηνή την 1η μέρα σε επιλεγμένο ξενοδοχείο και 1 διανυκτέρευση την 6η μέρα στην Καβάλα σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. 4 διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη στην περιοχή Taksim σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* . Ημιδιατροφή καθημερινά (πρωινό & δείπνο) στην Ελλάδα και στην Κωνσταντινούπολη. Το ένα δείπνο θα γίνει στην περιοχή του Κουμ Καπί. Πιστοποιημένος ελληνόφωνος ξεναγός. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης. Κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα Πριγκηπόνησα (Χάλκη και Πρίγκηπο). Φ.Π.Α.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι σε μουσεία. Ποτά – φιλοδωρήματα. Βραδινή διασκέδαση ORIENTAL.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6972331402 (Ευαγγελία)