Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ
ΘΕΜΑ:ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ
Η ανάρτηση σας είναι εντελώς άδικη και ανέβηκε μόνο για λόγους εντυπωσιασμού. Αυτό δεν είναι ευχάριστο να διαπιστώνεται για τον οποιονδήποτε πολίτη και πολύ περισσότερο...
όταν πρόκειται για έναν Πρόεδρο (που υποτίθεται πρέπει να έχει το αίσθημα του δικαίου και της ευθύνης των πράξεων και των λεγομένων του χωρίς να υπάρχει το στοιχείο του εντυπωσιασμού).

Η κατάσταση στην Άνοιξη είναι γνωστή και από προηγούμενα έτη.

Εσείς λοιπόν τι κάνατε εκτός της διαμαρτυρίας σας από το FACEBOOK κατά του Συλλόγου μας; ήρθατε σε επικοινωνία μαζί μας, έστω για να δούμε, πως μπορεί και τι μπορεί να κάνει ο κάθε ένας από εμάς;

Με ποιους μπορούμε να συνεργασθούμε;

Μήπως λέω ήρθατε και δεν το θυμάμαι ;

Ζητάτε τώρα ευθύνες από εμάς για τον τρόπο που ενεργήσαμε!!!!!

Φαίνεται ότι δεν γνωρίζετε καθόλου από ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και πολύ περισσότερο από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ…

Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι δεν ξέρετε να εκτιμάτε ανθρώπους και καταστάσεις. Πάρτε τις ευθύνες που σας αναλογούν ως Πρόεδρος που είστε στο συγκεκριμένο σχολείο και μετά να μιλήσετε για τις ευθύνες των άλλων.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ να μιλάτε ειρωνικά για τα μέλη του Συλλόγου μας τα οποία χωρίς χρήματα ή άλλο απώτερο όφελος (π.χ. ψήφοι κα), άνθρωποι μετά την εργασία τους πιάνουν βάρδια προστατεύοντας τον πολίτη την περιουσία του και το περιβάλλον με κίνδυνο της ζωής τους αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την αστυνομία ούτε μπορούν να επιβάλλουν την τάξη.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Άνοιξης
Σάββας Τσακουμακης