ΝΕΑ ΠΝΟΗ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», εγκαινιάζει τη «Γραμμή Επικοινωνίας των Δημοτών»...
για την ανάδειξη θεμάτων της καθημερινότητας, με σκοπό την επίλυσή τους από τους αρμόδιους φορείς

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» ευχαριστεί τους κατοίκους του Δήμου Διονύσου για τις πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες που μας απέστειλαν και δεσμεύεται να τις προωθήσει στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για τις απαιτούμενες ενέργειες και να παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος.

Από 1η Μαϊου έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος και τέτοιες εικόνες με βουνά από ξερά κλαδιά και σκουπίδια διάσπαρτα σε όλες τις περιοχές του Δήμου Διονύσου -πολλά εκ των οποίων βρίσκονται στα σημεία που βλέπετε πάνω από μήνα-, επιδεικνύουν εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία από πλευράς δημοτικής αρχής.

Οφείλουμε όμως κι εμείς σα δημότες, όταν καθαρίζουμε τα οικόπεδά μας από ξερόκλαδα, σκουπίδια ή οτιδήποτε άχρηστο, να ειδοποιούμε την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, για την άμεση περισυλλογή τους.

Στην ιστοσελίδα της Νέας Πνοής www.neapnoidionisos.gr και στο email : neapnoigiatondioniso@gmail.com, περιμένουμε τις φωτογραφίες σας ή τυχόν βίντεο για αντίστοιχα προβλήματα της καθημερινής διαβίωσης, καθώς και τις παρατηρήσεις σας – με αναφορά σε οδούς και τοποθεσίες, ώστε να είναι αποτελεσματική η όποια παρέμβασή μας.

Στόχος της ενέργειάς μας αυτής ως δημοτική κίνηση, είναι η συνολική και όχι αποσπασματική ενημέρωση των αρμοδίων οργάνων του Δήμου για σοβαρά θέματα που απασχολούν το δημότη στην καθημερινότητα του και δεν έχει το χρόνο ή τον τρόπο να παρέμβει ο ίδιος και κυρίως η άσκηση πίεσης για άμεση εξεύρεση λύσεων.

Οι φωτογραφίες είναι από τις παρακάτω περιοχές του Δήμου Διονύσου:
Θέση Μάρμαρα, Οικισμός Ποντίων, Άγιος Στέφανος Αγίου Αθανασίου, Άνοιξη Προκόνησος, Σταμάτα Οίκος Ευγηρίας, Δροσιά Οικισμός Ποντίων, Άγιος Στέφανος Λόφος Κουρεμένου, Άγιος Στέφανος

Γραφείο Τύπου «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»