92 ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόγραμμα μέτρησης Οστικής Πυκνότητας
Καθολική ήταν η συμμετοχή στο ιατρικό πρόγραμμα μέτρησης Οστικής Πυκνότητας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Άνοιξης, με διοργανωτή το Αυτοτελές...
Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου.

Συνολικά 92 άτομα πραγματοποίησαν τις δωρεάν εξετάσεις.

Αμέσως μετά από κάθε μέτρηση οστικής πυκνότητας, οι ιατροί Γρηγόρης Μαρκόπουλος και Νεκτάριος Πανηγυράκης – που συμμετείχαν εθελοντικά – είχαν συνομιλία με τους εξεταζόμενους και παρείχαν πολύτιμες συμβουλές για την ανάγκη ή όχι περαιτέρω εξετάσεων.

Ο Δήμος Διονύσου τους ευχαριστεί θερμά, όπως επίσης την εταιρεία Spine Action για την ευγενική χορηγία του μηχανήματος που έκανε την μέτρηση οστικής πυκνότητας, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Βασίλη Κοκμοτό, ο οποίος ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία, τη Δημοτική Ενότητα Άνοιξης και τον Πρόεδρό της κ. Χαράλαμπο Πιπέρη, την κα Νανά Παπαδοπούλου, την Εστία και το μέλος της κα Μερόπη Πατούλια, το Πολυϊατρείο Δήμου Διονύσου, όπως επίσης τα φαρμακεία του κ. Βασίλη Χαλικόπουλου στη Λ. Κρυονερίου 31, και του κ. Νικολάου Χαριτόπουλου στη Λ. Δροσιάς-Σταμάτας 63.

Ευχαριστούμε επίσης το Εμπόριο Ξυλείας – Φυτώριο του κ. Κωνσταντίνου Χριστοδούλου, στη Λ. Μαραθώνος, Άγ. Στέφανο, και το Paris flowers, Χελμού 4, Άγ. Στέφανος.

Σημαντική ήταν η εθελοντική συνεισφορά των υπαλλήλων του Δήμου Διονύσου, Μιράντας Μπακαφούκα, Ζωής Μαρουλάκη και Σπυριδούλας Λαγκαδινού. Μετά το πέρας των εξετάσεων, γεύμα στους ιατρούς και το λοιπό προσωπικό προσέφερε η ταβέρνα Πιπινιός στη Σταμάτα.

Υπενθυμίζεται ότι για όσους δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή, προγραμματίζεται επανάληψη της δωρεάν εξέτασης τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις στο μέλλον, με τη συμμετοχή του ιατρού κ. Μαρκόπουλου.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ