ΜΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ"


ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους δημοτών πραγματοποιήθηκε από την οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου  η εκδήλωση-συζήτηση, την Δευτέρα 29/9 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, με θέματα την υπερφορολόγηση, τον ΕΝΦΙΑ και τα "κόκκινα δάνεια"...
Ομιλητές ήταν ο καθηγητής Γιάννης Μηλιός (Υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ) και η Παναγιώτα Καλαποθαράκου (Γενική Διευθύντρια της Καταναλωτικής Οργάνωσης ΕΚΠΟΙΖΩ).

Στην εκδήλωση παρεβρεθησαν ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Ζαμανης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Λυρούδιας και κ. Υφαντής, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ Ζυγούνας και κ. Σπηλιώτης, το μέλος της ΚΕ του Συριζα κ. Σκουρολιάκος κα.

Ο κ. Μηλιός μεταξύ άλλων εξέφρασε την βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα αυτή η συγκυβέρνηση των χαρατσιών, της φοροεπιδρομης και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού θα αποτελέσει παρελθόν.

Επίσης, διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ ενώ ανέλυσε και τους βασικούς άξονες του προγράμματος που παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ.

Η κ Καλαποθαρακου με την σειρά της αναφέρθηκε στην μάστιγα των "κόκκινων δανείων" η οποία έχει δημιουργήσει ένα ασφυκτικό κλοιό στους δανειολήπτες και τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει επαγρύπνηση και αντίσταση στα σχέδια των τραπεζών για μαζικές κατασχέσεις σπιτιών.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τοποθετήσεις και ερωτήσεις από το κοινό.