ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΡΟΣ Δ.ΖΑΜΑΝΗ: "ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΤΩΣΗ ΣΑΣ..."


ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΘΕΣΜΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αναμέναμε εχτές με μεγάλη αγωνία και ενδιαφέρον το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο της νέας διοίκησης, καθώς τα θέματα που έχουν μείνει πολύ πίσω και αφορούν στην καθημερινότητα αλλά κυρίως στο μέλλον του Δήμου μας είναι πολλά και ήδη έχουν καθυστερήσει...


Αντί του συμβουλίου δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας παρωδίας ,βγαλμένης από επιθεώρηση ευτελούς ποιότητας, που τουλάχιστον σε εμάς ,δεν μπόρεσε να προσφέρει ούτε γέλιο.

Η συναίνεση την οποία ,ο κος Ζαμάνης ,είχε κάνει προεκλογικά σημαία αποδείχτηκε μια φούσκα που έσκασε από νωρίς αφού δε μπόρεσε να αντέξει το βάρος της ‘’οικογενειοκρατίας’’ και της αναξιοκρατίας, που επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία η διοικούσα παράταξη.

Δίχως ίχνος συστολής προσπάθησε εχτές να υπονομεύσει θεσμούς και διαδικασίες που διέπουν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία, δεν πρόκειται να ανεχτεί σε καμία περίπτωση ,αντίστοιχες , ανήθικες μεθοδεύσεις που βλάπτουν βάναυσα τη δεοντολογία και τη δημοκρατία ,αφού υπονομεύουν την λειτουργία του Δήμου μας.

Οι επιταγές που υπογράψατε προεκλογικά, δεν πρόκειται να εξοφληθούν εις βάρος των δημοτών.

ΥΓ: Μία συμβουλή για το μέλλον κύριε Δήμαρχε, οι λακκούβες που οι συμβουλάτορες σας προέβαλαν, σαν το μέγιστο πρόβλημα του Δήμου ,ακόμα υπάρχουν και όπως φαίνεται μεθοδεύεται εκ των έσω η πτώση σας σε κάποια από αυτές, να προσέχετε.

Γραφείο Τύπου
Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δήμου Διονύσου