Η ΕΛΕΝΗ ΡΟΥΦΑΝΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΓΑΛΜΑ"...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ  Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ (ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ) ΣΤΟ EDIONYSOS.GR...


Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή που μας έστειλε η κα Ρουφάνη, με αφορμή προηγούμενη δημοσίευσή, από το edionysos.gr, της φωτογραφίας του πιο πάνω εικονιζόμενου έργου, το οποίο φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. 

Εμείς να διευκρινίσουμε ότι η λεζάντα που είχαμε χρησιμοποιήσει ήταν, ασφαλώς, χιουμοριστική και στο πλαίσιο των όσων διαδραματίστηκαν σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διονύσου... 


Κύριε Πετρόπουλε, 

Δεν πρόκειται για "άγαλμα που...κοσμεί την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου", αλλά για μέρος του σκηνικού της πολύπαθης θεατρικής ομάδας Αγίου Στεφάνου, η οποία αντιπροσωπεύει το δήμο Διονύσου στο διαδημοτικό φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου.

Υποτίθεται ότι έδρα της ομάδας είναι το ΠΠΚ και η αίθουσα προσφέρεται για τις πρόβες και για τις παραστάσεις εντός του δήμου.

Το "αυτοκόλλητο" όπως λέτε, έχει τοποθετηθεί γιατί σε κάθε μετακίνηση γίνεται και από μία ζημιά σε σκηνικά που κατασκευάζουμε με προσωπικό συχνά κόστος και ατελείωτες ώρες απασχόλησης.

Το συγκεκριμένο σκηνικό αντικείμενο έχω φτύσει αίμα να το φτιάξω και έχω βαρεθεί να το επιδιορθώνω, με κίνδυνο να μην επιβιώσει μέχρι την επόμενη παράσταση.

Μόλις η καινούργια πρόεδρος του ΘΕΣΠΙ αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά της, θα κοινοποιήσω σ' εσάς και όπου αλλού μπορώ επιστολή της ομάδας που απευθύνεται στην καινούργια διοίκηση και στην οποία καταγράφονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην προσπάθεια μας να υπερασπιστούμε το πολιτισμικό μας έργο.

(Αν ρίχνατε μια προσεχτικότερη ματιά, θα διαπιστώνατε ότι το "αυτοκόλλητο"-έκκληση υπογράφεται από την εν λόγω θεατρική ομάδα.).

Με εκτίμηση
Ελένη Ρουφάνη
Συγγραφέας-΄Εικονογράφος