Εύπολις: "Πως θα απαλλαγείτε από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού σε μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα"


Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΒΡΥΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...





ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΗΛΕΚΤΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 

Σύμφωνα με το Ν4555/18, δικαιούνται οι ιδιοκτήτες μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων να έχουν απαλλαγή από τέλη καθαριότητας και ηλεκτοφωτισμού. Παρότι η προθεσμία δήλωσης ήταν εξάμηνη, οι περισσότεροι Δήμοι ΔΕΝ ενημέρωσαν έγκαιρα και με σαφήνεια τους Δημότες, με κίνδυνο πολλοί συμπολίτες μας να μην γνωρίζουν και να μην επωφεληθούν.

Η προθεσμία δήλωσης των κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων λήγει στις 18 Ιανουαρίου 2019. Η Δ.Κ. ΕΥΠΟΛΙΣ προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες του Διονύσου που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και να μην υπάρξει κίνδυνος να χρεωθούν με αναδρομικά και άδικα τέλη για κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα επισυνάπτει τον κατάλογο με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται επιπλέον της σχετικής αίτησης προς τον Δήμο που θα την βρείτε εκεί. Επίσης για όσους έχουν κάνει δήλωση ΤΑΠ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι μόνο Βεβαίωση από την ΔΕΔΔΗΕ και Υπεύθυνη δήλωση.

Σε κάθε περίπτωση λόγω της πολυπλοκότητας του θέματος καλό είναι οι Δημότες να επικοινωνούν με την Υπηρεσία. Επίσης για όσους δεν προλάβουν να πάρουν Βεβαίωση από την ΔΕΔΔΗΕ, ζητάμε από τον Δήμο να κάνει δεκτές τις αιτήσεις αρχικά με την υπεύθυνη δήλωση προκειμένου να μην χαθεί η προθεσμία.