Οικισμός "Πλατύ Χωράφι Διονύσου" κατά Τάσου Μπάση: "Η απάντησή μας στη συκοφαντία του Προέδρου της Δ.Ε.Διονύσου..."


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR...


Την 11ην Ιανουαρίου 2019, στην σελιδα "Διόνυσος ο Τόπος μου" περιήλθε σε γνώση του συλλόγου μας αλλά και φίλων σχόλιο του Προέδρου Δ.Ε. κ. Α. Μπάση. Στο συγκεκριμένο σχόλιο θέλοντας να σπιλώσει τον Πρόεδρό μας αλλά και συνεχίζοντας να ναρκοθετεί τον αγώνα μας να δικαιωθούμε όσοι (25 οικογένειες) έχουμε ιδιοκτησίες με νόμιμη αγορά (1971) σε αγροτική περιοχή "άρτιες και οικοδομήσιμες έως το 1988", και που η κατάτμησή της έγινε με άδεια Νομάρχη και διεύθυνσης Δασών.

Αναφέρει στο σχόλιό του: "Γνωστός εργολάβος της περιοχής (αδικημένος) θέλει και πιέζει (υπονοώντας τον Πρόεδρό μας) να γίνουν μαγαζιά στην Δ.Ε. Διονύσου για να αναλάβει την κατασκευή, πράγμα αδύνατον σαν συνταξιούχος από το 2011) και ρέματα να γίνουν δρόμοι. Αυτά είναι απαράδεκτα και δείχνουν το επίπεδό του".

 Λέξεις με φθόνο ενός Προέδρου εκτροχιασμένου από τον σκοπό της θέσης που ανέλαβε από από τον Δήμαρχο που είναι να βρίσκεται "κοντά στα προβλήματα των δημοτών και να δίνει λύσεις". Θέση που οι επιλογές του, οι αποφάσεις του, οι πράξεις του και συμπεριφορές του να στηρίζονται σε ηθικές αξίες και αρχές όπως η ακεραιότητα, η εντιμότητα, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός των άλλων.

Επειδή όπως και η "αχαριστία του" και όλα τα παραπάνω συστατικά του είναι άγνωστα, χρέος μας είναι να απαντήσουμε σε όσα λασπολογεί γιατί οι μισοί δημότες να τον πιστέψουν έχει πετύχει τον ανήθικο σκοπό του.

Στην πρώτη κατηγορία, ότι "του ασκήθηκε πίεση" για να γίνουν μαγαζιά στην Δ.Ε. απαντάμε με στοιχεία ότι: 27/01/2015 και με αρ. πρωτ. 2312, σε καθ 'όλα νόμιμο αίτημά του συλλόγου ζητήσαμε να γίνουν μικρής κλίμακας καταστήματα απαραίτητα για τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών σε χώρους που προβλέπει Νόμος και το ρυμοτομικό σχέδιο του Διονύσου. Περιοχές μόνο κατοικίας είναι και η Φιλοθέη ,το Ψυχικό, Παπάγου και Βούλα που έχουν μαγαζιά πρώτης ανάγκης. Αυτό το αίτημα του 2015 (που έκτοτε δεν επαναφέραμε) το μετάλλαξε σε πίεση ο κ. Μπάσης για να μας συκοφαντήσει τώρα,το 2019, και να στρέψει τους δημότες εναντίον μας και εναντίον του Προέδρου μας.

Αν αίτημα δημοτών, του 2015, πρός συζήτηση το θεωρεί ως πίεση ίσως χρειάζεται μεταφραστή Ελληνικής γλώσσας. Η μόνη πίεση που "δέχθηκε, υπέκυψε σαν σκυλάκι και κρύβει" (και έχουμε στοιχεία να το επιβεβαιώσουμε) ήταν λίγες μέρες μετά, στις 9/2/2015 , όχι από εμάς "αλλα από άλλους" και δεσμεύτηκε ότι θα αγνοήσει παντελώς το αίτημά μας και δεν θα το θέσει θέμα συζήτησης στο συμβούλιο Δ.Ε.

Αδιαφορώντας για την γνώμη του Κοιν. συμβουλίου. Αυτά για την Ιστορία και με στοιχεία "αλήθεια" ενάντια στη συκοφαντία του κ.Μπάση "περί πίεσης" και αφήνουμε τον κρίνετε εσείς.  Η φώτο δείχνει "τα ρέματα" που "βλέπει" ο κ. Μπάσης και που θέλουμε να κάνουμε δρόμους. Θα έχει σύντομα την απάντηση!!

Οικισμός "Πλατύ Χωράφι Διονύσου
Ο Πρόεδρος
Παντελής Παραμάνης




















Σημείωση: Το edionysos.gr για λόγους δεοντολογίας ενημέρωσε τον Προεδρο της Δ.Ε.Διονύσου Τάσο Μπάση για την καταγγελία και είναι αυτονόητο ότι παραμένει στη διάθεσή του εφόσον αυτός επιθυμεί να απαντήσει. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι οι κάθε μορφής καταγγελίες που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τους συντάκτες τους.