Άλλες 3 Παιδικές Χαρές έτοιμες σε Δροσιά και Διόνυσο


ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 12 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ 4 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ". ΤΕΛΟΣ Ο ΔΩΡΗΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ...
ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ.




ΔΕΛΤΙΟ TΥΠΟΥ

ΤΡΕΙΣ (3) ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Μετά τις παιδικές χαρές της Πλατείας Πλαστήρα στο Κρυονέρι, της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στην Δ.Ε Αγ. Στεφάνου και ης πλατείας Οάσεως στην Δ.Ε Αγ. Στεφάνου ολοκληρώθηκαν τα έργα πλήρους ανακατασκευής των παιδικών χαρών:
1)Της οδού Καλαμάτας στην Δ.Ε Δροσιάς
2) Της οδού Αργυροκάστρου στην Δ.Ε Δροσιάς
6) Της πλατείας Οδού Καίρη στην Δ.Ε Διονύσου

Είναι οι τρείς απο τις συνολικά έξη(6) παιδικές χαρές που ανακατασκευάσε ο Δήμος Διονύσου με ίδιους πόρους προυπολογισμού 380.000 Ευρώ και παραδόθηκαν στους Δημότες με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας πλήρως πιστοποιημένες.

Επίσης έχει παραδοθεί πλήρως πιστοποιημένη και η παιδική χαρά έναντι του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Δ.Ε Άνοιξης δωρεά του κ. Αθ. Μαρτίνου.

Ο Δήμος Διονύσου έχει σήμερα 12 πιστοποιημένες και πλήρως ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές . Επί πλέον στις 19/02/2019 δημοπρατούνται ακόμα 4 παιδικές χαρές από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών προυπολογισμού 300.000,00 Ευρώ που αφορούν τις κάτωθι παιδικές χαρές.

1) Η παιδική χαρά επί της πλατείας Σεμέλης στη Δροσιά, συνολικής έκτασης 492,00 m2 ·
2) Η παιδική χαρά επί της οδού Μπιζανίου στη Δροσιά, συνολικής έκτασης 279,00 m2 ·
3) Η παιδική χαρά επί της οδού Ανθέων (πλατεία Αγίου Φανουρίου) στη Σταμάτα, συνολικής έκτασης 1.600,00 m 2 ·
4) Η παιδική χαρά επί της οδού Ανακτορείας στον Διόνυσο, συνολικής έκτασης 528,00 m2 .

Επίσης με δωρεά του κ. Αθανασίου Μαρτίνου ανακατασκευάζεται και η παιδική χαρά της Ροδόπολης. Εντός του 2019 ο Δήμος Διονύσου θα έχει πλήρως ανακατασκευασμένες και πιστοποιημένες 17 παιδικές χαρές.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ