ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR: ΗΤΑΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ...


"ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ" ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Διονύσου Παναγιώτης Τσούκας επικοινώνησε μαζί μας, δίνοντας τη δική του εκδοχή για την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε το Δήμο. Όπως επισημαίνει, οι δημοτικές ενότητες που επλήγησαν περισσότερο είναι...
χωρίς αμφιβολία η Σταμάτα και ο Άγιος Στέφανος. Αναφερόμενος σε αυτό καθαυτό το φαινόμενο της νεροποντής, κάνει λόγο για θεομηνία, υπογραμμίζοντας ότι τόσα χρόνια δεν έχει δει ποτέ κάτι αντίστοιχο στην περιοχή.

Επίσης, ο κος Τσούκας επεσήμανε ότι με πρωτοβουλία του Δημάρχου συνήλθε την Τετάρτη 8/6 το συντονιστικό όργανο προκειμένου να οριστούν οι υπεύθυνοι ανά περιοχή για την καταμέτρηση των ζημιών. Ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας θέλησε να διαβεβαιώσει για τη συστράτευση όλων των παραγόντων του Δήμου (αναφέρθηκε εκτός από το Δήμαρχο Δ.Ζαμάνη, στον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος Α.Μπάση, τον  αντιδήμαρχο χωροταξίας Ε.Λυρούδια και την εντεταλμένη περιβάλλοντος Α.Πέππα) προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι πληγές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Τέλος, δήλωσε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου και οι Δημοτικές Ενότητες, σε συνεργασία με τους εθελοντές πολιτικής προστασίας, τους οποίους ευχαριστεί δημόσια, θα κάνουν ότι απαιτείται προκειμένου να αποκατασταθούν σταδιακά τα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, μαζί και με εξωτερικές εργολαβίες.

ΠΠ