ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΕΩΣ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ !


Αγαπητοί εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου,
Για την ενημέρωση των αναγνωστών σας,σάς κοινοποιώ το email που έστειλα σήμερα σε πολλούς αποδέκτες, για την κινητοποίηση τους για την συλλογή υπογραφών.
Με εκτίμηση
Κώστας Μπομπής...






Αγαπητoi

Όπως γνωρίζετε , προ εικοσαημέρου περίπου , έχει ξεκινήσει στον Δήμο Διονύσου , μιά έντονη προσπάθεια , εκ μέρους ομάδας πρωτοβουλίας ενεργών πολιτών , για τη συλλογή υπογραφών στο ΨΗΦΙΣΜΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ , κατά της τοποθέτησης ΔΙΟΔΙΩΝ στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου.

Επειδή προγραμματίζουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της συλλογής υπογραφών μέχρι τέλους Ιουνίου, προκειμένου στη συνέχεια να υποβληθούν εγκαίρως στο αρμόδιο Υπουργείο, για την απαλλαγή της περιοχής μας απο νέα ΔΙΟΔΙΑ, με άμεση τροποποίηση του σχετικού Νόμου, σάς παρακαλούμε να πραγματοποιήσετε την συγκέντρωση των υπογραφών αυτών, από τους γνωστούς σας , φίλους σας και τα μέλη της οικογενείας σας, το αργότερο μέχρι 25 Ιουνίου 2016. Όταν ολοκληρώσετε τη συγκέντρωση των υπογραφών, σάς παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μου , είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικά ( Email : kostas.bobis@yahoo.com κινητό : 6944605464 ) , προκειμένου να παραλάβω τις καταστάσεις των υπογραφών.

Σάς υπενθυμίζουμε και σάς επισημαίνουμε ότι , η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ως Ενεργών Πολιτών , είναι η συγκέντρωση, όσο γίνεται περισσοτέρων υπογραφών.

Για την διευκόλυνση σας σάς στέλνω και πάλι το ΨΗΦΙΣΜΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ , με συνημμένη την κατάσταση για τις υπογραφές.

Σάς εύχομαι Καλή Επιτυχία στην σημαντική αυτή προσπάθεια ΟΛΩΝ μας.

Με Εκτίμηση

Εκ μέρους της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών 

Κώστας Μπομπής