ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2016, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ... ΙΔΙΑ ;


ΓΡΑΦΕΙ Ο 
Π.Πετρόπουλος
Εκεί που ήσουν ήμουνα κι εδώ που είσαι θα'ρθεις... Η λαϊκή σοφία δυστυχώς επιβεβαιώνεται στην περίπτωση του Δήμου Διονύσου, καθώς...
η σημερινή δημοτική αρχή πνίγηκε και πάλι από την πάρα πολύ έντονη -δεν υπάρχει αμφιβολία- νεροποντή της Τρίτης 7 Ιουνίου.

Οι αντιπολιτευτικές "κορώνες" της σημερινής διοίκησης όταν διοικούσαν άλλοι, ακούγονταν ευχάριστα στα αυτιά των πολιτών, έλα όμως που η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν παλιά ταινία...

Η ουσία είναι ότι ο Δήμος Διονύσου, όπως φάνηκε στην πράξη, εν έτει 2016 συνεχίζει και πλημμυρίζει με την πρώτη έντονη βροχή.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι ο Δήμαρχος Διονύσου κος Ζαμάνης και ειδικά ο αντιδήμαρχος χωροταξίας κος Λυρούδιας έχουν πάρα πολύ δουλειά μπροστά τους...

Συνεπώς οι "πανηγυρικού τύπου" ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής, ειδικά σε ότι αφορά τα αντιπλημμυρικά και άλλα έργα υποδομής, καλό είναι στο εξής να αποφεύγονται. Επίσης οι φωτογραφίες και ... λεζάντες στα "social media" από στελέχη της δημοτικής αρχής, θα πρέπει να συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό και αιτιολόγηση...  Διαφορετικά, δε συνιστούν υπεύθυνη στάση.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, απαιτείται αποτίμηση της κατάστασης και σοβαρός στρατηγικός σχεδιασμός (αλήθεια τι λέει επ' αυτού ο κος Υφαντής ;)

Επίσης απαιτείται οι κοκορομαχίες με την αντιπολίτευση για ανούσια ή δευτερεύοντα θέματα να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Δεν αφορούν πλέον κανέναν !

Δεν πιστεύετε κύριοι/κυρίες  της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ότι έχει έρθει η ώρα για μια στοιχειώδη πολιτική συνεννόηση, τουλάχιστον για τα μεγάλα ζητήματα ; Ή μήπως δεν σας αφήνουν οι ακραίοι και "σκληροπυρηνικοί" που όλοι διαθέτετε στις παρατάξεις σας ;

Όσο πιο σύντομα το καταλάβει αυτό η δημοτική αρχή του κου Ζαμάνη, η μείζονα μειοψηφία αλλά και οι υπόλοιπες παρατάξεις, θα είναι κέρδος για όλους μας.