ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ & ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΟΣΙΑΣ


ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30 μ.μ. ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΟΥ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με μεγάλη χαρά καλούμε όλους εσάς τους φίλους μας στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς του Δήμου Διονύσου, στην έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας, όπου θα δείτε τη δουλειά των ενηλίκων μαθητών των τμημάτων του Δήμου.

Δείγματα της δουλειάς μας έχουμε αναρτήσει στο facebook παλαιότερα, αλλά τα καλύτερα τα κρατήσαμε να σας τα δείξουμε στην έκθεσή μας!!!

Θα είμαστε εκεί, λοιπόν, να σας υποδεχτούμε...

οι μαθητές: Despoina Antonis Vlamaki Vallas, Χριστίνα Θεοφυλακτίδου, Vivi Zdrali, Θεοφύλακτος Θεοφυλακτίδης, Toula Papadopoulou, Ζαφείρω Παπαδοπούλου, Andromaxi Nikolopoyloy, Ελισσάβετ Δεσποινιάδου,Joanna Hamilott, Μαρία Μαρία, Elisabeth J Boinediri, Panos Symeonidis, Λαμπρινή Κουγγουλέρη, Dora Sidiropoulou Kasimatii, Georgia Oikonomou, Katerina Florou, Chrisoula Moutsoula, Anna Veneti, Σιεστίνη Παπαδονικολάκη, Ιωάννα-Δήμητρα Αμπαρτζίδου, και η δασκάλα Κατερίνα Καλπακίδου - Γιαννακοπούλου.