ΛΥΡΟΥΔΙΑΣ ΨΑΧΝΕΙ... ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ !


Στο περιθώριο του άκαρπου Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου για την εκλογή Προέδρου, στο πλαίσιο κουβέντας μας για το ζήτημα των διοδίων με τον αντιδήμαρχο χωροταξίας και υποδομών Ευάγγελο Λυρούδια, τον ρωτήσαμε το αυτονόητο:...

"Καλή η προαναγγελία του Δήμου Διονύσου για κινητοποίηση κατά της εγκατάστασης διοδίων στους κόμβους Κρυονερίου και Βαρυμπόμπης, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης στις 6 Ιουλίου, σε συνεργασία με τον όμορο Δήμο της Κηφισιάς και τον ΣΕΒΑ, ωστόσο δεν θα έπρεπε ως δημοτική αρχή να έχετε επιδιώξει πρώτα απ'όλα να συναντηθείτε με τον αρμόδιο υπουργό υποδομών και Κρυονεριώτη Χρήστο Σπίρτζη, σε μια προσπάθεια να τον πείσετε για τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει η εγκατάσταση διοδίων ;"

Η απάντηση του κου Λυρούδια ήταν απρόσμενη... Μας είπε ότι παρά το γεγονός ότι εδώ και καιρό έχει αφήσει μηνύματα και στις δύο γραμματείς του κου Σπίρτζη, προκειμένου να μιλήσει μαζί του, μέχρι σήμερα κανείς από το γραφείο του δεν έχει ανταποκριθεί. Παράλληλα, ο κος Λυρούδιας μας αποκάλυψε ότι έχει προσπαθήσει να τον καλέσει και στα προσωπικά του τηλέφωνα, και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα...

Να σημειώσουμε επίσης ότι οι δύο άνδρες έχουν υπάρξει παλιοί γνώριμοι, αφού όταν ο κος Λυρούδιας ήταν Πρόεδρος των Ελλήνων αρχιτεκτόνων, ο κος Σπίρτζης ήταν την ίδια περίοδο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Εμείς απλά δημοσιεύουμε τη συνομιλία, σύμφωνα με όσα μας μετέφερε μόνο ο κος Λυρούδιας (καθώς δεν έχουμε μέχρι στιγμής και την άποψη του υπουργού κου Σπίρτζη) και ελπίζουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα προγραμματιστεί μία ειλικρινής και ουσιαστική συνάντηση του Δημάρχου, του αρμόδιου αντιδημάρχου χωροταξίας αλλά -γιατί όχι- και στελεχών της μειοψηφίας και φορέων του Δήμου,  με τον συντοπίτη υπουργό.

ΠΠ