ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ: ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ...


Η ΕΚΛΟΓΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ... ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Ο ΑΠΕΛΘΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΤΟΝΩΝ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ...


ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΕΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΝΩΣΕΙΣ, ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.  


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Ο πλειοψηφών Σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν. 3852/2010, σας καλεί να προσέλθετε στην 9 η ΕΙΔΙΚΗ δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγ.Στεφάνου (Ευαγγέλου Πεντζερίδου 03) την 21 η του μηνός Ιουνίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 με θέμα ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ: «Αποδοχή παραίτησης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Εκλογή νέου».

O Πλειοψηφών Σύμβουλος
Μπάσης Αναστάσιος