ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ "4ο ABC CUP 2016" ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ


Το 4ο ABC Cup 2016 ολοκληρώθηκε
Σε μία εντυπωσιακή τελετή λήξης, πραγματική γιορτή του αθλητισμού, στο κατάμεστο κλειστό της Άνοιξης, στάλθηκε το μήνυμα από τους μικρούς αθλητές...
:
Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε Ο Λ Ο Ι
Ν Ι Κ Η Τ Ε Σ
Δεκατρείς (13) ομάδες σε δύο (2) ηλικιακές κατηγορίες, διακόσιοι σαράντα οκτώ (248) αθλητές, εξήντα δύο (62) αγώνες και τρεις χιλιάδες τριακόσιοι τριάντα τέσσερις (3334) πόντοι σε οκτώ (8) γήπεδα και 16 εβδομάδες ο απολογισμός του τουρνουά σε αριθμούς!

Τις πρώτες θέσεις στις δύο κατηγορίες κατέλαβαν: η δική μας ομάδα του ABC στην κατηγορία Κ11 (2005), για δεύτερη χρονιά αήττητη ομάδα έως το τέλος! και ο ΓΑΟΚ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ, ομάδα από την Μεταμόρφωση, στην κατηγορία Κ10 (2006)!

Η αλήθεια όμως είναι, όπως τονίστηκε ιδιαίτερα στο γήπεδο στην τελετή λήξης, πως οι συμμετέχοντες ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Οι ομάδες που έλαβαν μέρος, προσέφεραν στους μικρούς αθλητές τους τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την αγωνιστική τους πορεία στο άθλημα μας, σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον.

Να πάρουν τα πρώτα ερεθίσματα με τη φροντίδα των εκπαιδευτών - προπονητών τους και να είναι έτοιμοι όταν έρθει η ώρα των επισήμων αγώνων της ΕΣΚΑ. Έτσι αποφεύγονται οι άσχημες εικόνες με τις μεγάλες διαφορές των 60 ή 80 πόντων, που κάθε χρόνο παρατηρούμε δυστυχώς σε ομάδες με ανώριμες και βιαστικές διοικήσεις. Είναι τιμή για μας η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν κάθε χρόνο οι Σύλλογοι που συμμετέχουν στο Τουρνουά.

Σε περιβάλλον άμιλλας και υγιούς αθλητικού συναγωνισμού, μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας σχετικά με τις ακαδημίες μας και ιδιαίτερα τα νεαρότερα εισαγωγικά τμήματα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 5ο ABC Cup 2017!

ABC ΑΝΟΙΞΗΣ