"ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ...


ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ
Κλειστά θα παραμένουν τις Κυριακές τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου Διονύσου, όπως κρεοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία και μίνι-μάρκετ, μετά από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής. Την είδηση δημοσιεύει η εφημερίδα "ΒΟΡΕΙΝΗ"...
σε ρεπορτάζ της, σύμφωνα με το οποίο, η εν λόγω απόφαση είχε ληφθεί όταν περιφερειάρχης ήταν ο Γιάννης Σγουρός αλλά υλοποιήθηκε από τη διοίκηση της Ρένας Δούρου.

Να σημειώσουμε ότι την ίδια στιγμή η απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές δεν ισχύει στον όμορο Δήμο Ωρωπού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός σε βάρος των επαγγελματιών του Δήμου Διονύσου.

Απευθύνουμε έκκληση στην περιφερειάρχη Ρένα Δούρου να επανεξετάσει την απόφασή της, δεδομένου ότι πολλοί συμπολίτες μας κάνουν τα ψώνια τους τις Κυριακές, λόγω επαγγελματικού φόρτου, ενώ και οι ίδιες οι επιχειρήσεις τη συγκεκριμένη ημέρα πραγματοποιούν -μαζί με το Σάββατο- ένα σημαντικό ποσοστό του τζίρου τους.

Λαμβανομένης υπόψη της οικονομικής κατάστασης εφόσον η Περιφέρεια δεν προβεί σε αναστολή της εν λόγω απαγορευτικής απόφασης, δεν αποκλείονται νέα λουκέτα στις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής, αυτή τη φορά εξαιτίας του μέτρου.

ΠΠ