ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ


ΕΠΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ...





Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΑΙ ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

Η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς για την υποδοχή του νέου έτους 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία φέτος στις 3-1-2016, συνοδευόμενη από μία ξεχωριστή εκδήλωση, αφιερωμένη στη νεολαία του τόπου μας.

Το ΔΣ του συλλόγου μας αποφάσισε με μία χειρονομία γνωριμίας, αγάπης, συμπαράστασης προς τη νεολαία μας να βραβεύσει τους μαθητές και τις μαθήτριες, που αποφοίτησαν από το Λύκειο Δροσιάς κατά το προηγούμενο σχολικό έτος 2014-2015 και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ και ΤΕΙ).

Επαινέθηκαν τόσο οι προσπάθειες των μαθητών για την κατάκτηση του στόχου τους όσο και η μαθησιακή και ηθική στήριξη εκ μέρους του σχολείου και του διδακτικού προσωπικού.

Μαθητές, γονείς, καθηγητές, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας απόλαυσαν μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα μια βραδιά ξέχειλη από αισιοδοξία και πίστη στη νεολαία μας, ξεκινώντας έτσι τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!

Τα βραβεία που δόθηκαν με κριτήριο τον βαθμό πρόσβασης στις Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν:

Στη μαθήτρια με τον μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης Παουλίνα Αστρακά το ποσό των 250 ευρώ, στη μαθήτρια με τον δεύτερο μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης Μαρία Μαράντου το ποσό των 200 ευρώ και στο μαθητή με τον τρίτο μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης Στυλιανό Αξιώτη το ποσό των 150 ευρώ.

Στους υπόλοιπους 25 μαθητές και μαθήτριες, που βραβεύτηκαν, δόθηκε ένα συμβολικό δώρο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Δροσιάς κ. Χρήστος Ποτίδης, ο Λυκειάρχης Δροσιάς κ. Ιωάννης Μαγκανιώτης και καθηγητές του Λυκείου Δροσιάς, η πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Διονύσου και επίτιμο μέλος του συλλόγου μας κ. Θεοδώρα Σαραντάκη, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων κ.α.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τα μέλη του: Βάσω Χατζηκωνσταντίνου – Τσακύρογλου (Πρόεδρο), Νεκτάριο Ασπρούκο (Αντιπρόεδρο), Λαμπρινή Μήλα – Ελευθεριάδη (Γραμματέα), Ευανθία Σερφιώτη – Γρηγορίου, Ανδρέα - Βασίλειο Ξένο - Κοκολέτση και Μαρία Παραδείση – Ζερδέ (Μέλη). 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς, μετά από την ευγενική παραχώρηση του ΟΝΑΠ «ΘΕΣΠΙΣ» του Δήμου Διονύσου, και η κοπή της πίτας συνοδεύτηκε από μουσική εκδήλωση με μπουζούκι και κιθάρα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ