ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ !


ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ 
Έντονη ανησυχία επικρατεί σε πολλούς κατοίκους της περιοχής του Δήμου Διονύσου το τελευταίο διάστημα, καθώς τα κρούσματα κλοπών αλλά και ληστειών...
σε σπίτια, πληθαίνουν συνεχώς.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα έχουν αναφερθεί ακόμη και περιστατικά αιματηρής βίας σε βάρος συμπολιτών μας, ενώ υπάρχουν και επιβεβαιωμένες μαρτυρίες για οργανωμένη δράση από ομάδες κουκουλοφόρων !

Το edionysos.gr αν και γνωρίζει συγκεκριμένα περιστατικά ληστειών και κλοπών σε διάφορες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, τα οποία έχουν συμβεί ακόμη και... απογευματινές ώρες, επιλέγει να μην αναφερθεί σε λεπτομέρειες, πιστεύοντας ότι αυτό που απαιτείται είναι όχι η πρόκληση πανικού και κινδυνολογίας αλλά η λήψη δραστικών μέτρων.

Εμείς σε αυτή τη φάση μεταφέρουμε την έκκληση των συμπολιτών μας προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Διονύσου, η οποία πέρα από την ενημέρωση για το έντονο πρόβλημα του τοπικού τμήματος Αγίου Στεφάνου, από το Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη (κίνηση που αναμφίβολα είναι θετική) θα πρέπει να θέσει πλέον εγγράφως και επίσημα το πολύ σοβαρό ζήτημα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και τη διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας και να απαιτήσει άμεση ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή, η οποία θα πρέπει να είναι ουσιαστική και μετρήσιμη.

Θα περιμένουμε τις άμεσες ενέργειες της δημοτικής αρχής, στα αντανακλαστικά της οποίας προσβλέπουμε, καθώς το θέμα είναι μείζονος σημασίας.

Στην κυριολεξία, πρόκειται για ένα ζήτημα ζωής και θανάτου.

ΠΠ