ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ...
















ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ;...


Παραλαβή δικτύου αποχέτευσης από την ΕΥΔΑΠ στη Δροσιά 

Το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουνίου άρχισε από τη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Παπάγου, στη Δροσιά, η διαδικασία παραλαβής του δικτύου αποχέτευσης.

Το όχημα της ΕΥΔΑΠ με ειδικές κάμερες εξετάζει τον αγωγό για να διαπιστώσει την ποιότητα κατασκευής του και να εντοπίσει τυχόν παράνομες συνδέσεις.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Διονύσου, κ. Διονύσης Ζαμάνης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας & Πολεοδομίας, κ. Ευάγγελος Λυρούδιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Παναγιώτης Τσούκας, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής ο Πολιτικός Μηχανικός κ. Βαγγέλης Σφακάκης, και ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος.

Για το συγκεκριμένο έργο απαιτήθηκαν ιδιαίτεροι χειρισμοί, διότι ο εργολάβος το είχε εγκαταλείψει και υπήρξε σημαντικός κίνδυνος απένταξής του.

Η πιθανότητα διακοπής του έργου, με άγνωστες μελλοντικές συνέπειες, απεφεύχθη.

Το υπόλοιπο του έργου (υπολογίζεται στο 45%) θα συνδεθεί είτε με την εργολαβία της τεχνικής εταιρείας Τοξότης ΑΕ είτε με άλλες – εν ενεργεία – εργολαβίες, προκειμένου να καταστεί επιλέξιμο.

Καθώς θα ολοκληρώνεται ο έλεγχος του δικτύου από την ΕΥΔΑΠ, θα κινηθούν παράλληλα οι διαδικασίες για τη σύνδεση των οικιών στον κεντρικό αγωγό.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ