Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Α.Σ.ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ !





















ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ...


ΠΗΓΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 'ΒΟΡΕΙΝΗ" (www.voreini.gr)*


Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η αθλητική χρονιά τελείωσε για τους αθλητές του Α.Σ. Ροδόπολης. Εκατοντάδες παιδιά και νεαροί αθλητές έδωσαν το "παρών" στην καθιερωμένη γιορτή μπάσκετ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο της Ροδόπολης.

Η χθεσινή εκδήλωση για τη λήξη της αθλητικής περιόδου ήταν φανταστική, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ο Α.Σ. Ροδόπολης.

Ενθουσιασμό προκάλεσε η παρουσία του διεθνούς καλαθοσφαιριστήη Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος αν και αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας τελικά παρευρέθηκε, μοιράζοντας εκατοντάδες αυτόγραφα και προτρέποντας τους μικρούς αθλητές να είναι πρώτα καλοί μαθητές και έπειτα αθλητές.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής παρευρέθηκε ο Μανώλης Κόκκαλης, Πρόεδρος της Δ.Ε. Ροδόπολης, καθώς και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.

Το "παρών" έδωσαν επίσης ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο δημοτικός σύμβουλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Στέφανος Κριεμάδης, η δημοτική σύμβουλος της "Νέας Πνοής" Κατερίνα Αυγέρη, η Αναστασία Κώνστα, εκπρόσωπος της ΔΑΔΙΟΝ κ.α.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να δείξουν στους θεατές τις ικανότητες τους, να παραλάβουν δώρα και βραβεία αλλά και να δώσουν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Πολλά συγχαρητήρια στον ακούυραστο Πρόεδρο του Α.Σ.Ροδόπολης Γιάννη Ξάνθο και τους συνεργάτες του, για την πολύ καλή διοργάνωση !


* ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ