ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !


Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ EDIONYSOS.GR
Οι στιγμές που ζούμε είναι παραπάνω από κρίσιμες... Μετά από τις τελευταίες δραματικές πολιτικές εξελίξεις και την αιφνιδιαστική προαναγγελία...
δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είναι επιβεβλημένη η εθνική ενότητα των πολιτών, πέρα από κόμματα, πολιτικές και δημοτικές παρατάξεις, συλλογικούς φορείς και ομάδες κάθε είδους.

Επίσης, είναι αναγκαία, περισσότερο από ποτέ, η αποφυγή πανικού αλλά και κάθε άσκοπης αντιπαράθεσης που σήμερα ελλοχεύει πολύ σοβαρούς κινδύνους, όπως την εκτροπή σε διχόνοια, διχασμό και απρόβλεπτες εξελίξεις, σε κάθε επίπεδο...

Στο πλαίσιο αυτό, επιλέγουμε να μην αναφερθούμε στα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμο Διονύσου, αναστέλλοντας προσωρινά το ρεπορτάζ, κρίνοντας ότι σε αυτές τις ιστορικές στιγμές που βιώνουμε όλοι, προτεραιότητα έχει η ενότητα ΟΛΩΝ ΜΑΣ και η ενασχόληση με τα σοβαρά που έχουμε μπροστά μας.

Ας παραμείνουμε λοιπόν ψύχραιμοι.

Η πατρίδα μας βιώνει σήμερα δύσκολες στιγμές και οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι, περισσότερο από ποτέ, διασφαλίζοντας με ηρεμία το παρόν και κυρίως το μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενιών.

Ας βάλουμε τώρα, ο καθένας από εμάς, το λιθαράκι που μας αναλογεί, σε αυτή την ιστορική συγκυρία.

Να πούμε όχι στον πανικό της ουράς των ΑΤΜ και των super market.

Ναπούμε ναι στην ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτηση.

Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε σύντομο χρονικό διάστημα να αρχίσουμε να διορθώνουμε τα λάθη του παρελθόντος που μας έφεραν εδώ σήμερα.

Αρκεί να σκεφτούμε τι διακυβεύεται σήμερα...

ΠΠ