ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΜΠΗΣ: "Ο κος ΜΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ..."


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
Αγαπητέ Κύριε Πετρόπουλε,
για την αποκατάσταση της αληθείας για το ανωτέρω θέμα, σας ενημερώνω τα ακόλουθα, τα οποία σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε στην εφημερίδα σας για την έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών σας, αλλά και των συμπολιτών μας...


Την πρωτοβουλία για την εκδήλωση της 11.05.16 για τα διόδια, την είχε πάρει ο Εξωραιστικός Σύλλογος Διονύσου, προ μηνός περίπου και ήταν γνωστή στο Πρόεδρο της Δ.Κ κ. Α. Μπάση.

Την Τετάρτη 04.05.16 σε επικοινωνία μου με τον κ. Μπάση, μου δήλωσε ότι θα επιθυμούσε και η Δ.Κ Διονύσου να συμμετάσχει σε αυτή την εκδήλωση. Εγώ άμεσα συμφώνησα και δέχθηκα να γίνει από κοινού αυτή η εκδήλωση, για αυτό και τροποποιήσαμε μαζί με τον κ. Μπάση την σχετική πρόσκληση, την οποία ως γνωστόν υπογράφουμε από κοινού, Δ.Κ. Διονύσου και Εξωραιστικός Σύλλογος Διονύσου.

Συμφωνήσαμε επίσης να στείλουμε τις σχετικές προσκλήσεις έγκαιρα για την ενημέρωση των προσκεκλημένων μας. Αυτό έπραξε ο Εξωραιστικός Σύλλογος την Πέμπτη και Παρασκευή στις 5 και 6 Μαίου.

Όπως γνωρίζετε η κοινή αυτή πρόσκληση εστάλη και στην εφημερίδα σας από εμένα στις 06.05.16. Σήμερα Κυριακή 08.05.16 το πρωί ο κ. Μπάσης μου τηλεφώνησε και μου ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά, ότι η Δ.Κ. Διονύσου δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στην εκδήλωση αυτή, χωρίς βέβαια να επικαλείται κάποιο λόγο.

Εγώ προσπάθησα να μεταπείσω τον κ. Μπάση, ότι η Δ.Κ. Διονύσου θα πρέπει να συμμετάσχει σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που είναι η αποτροπή τοποθέτησης Διοδίων στον Δήμο μας, θέμα για το οποίον είχε ήδη συμφωνήσει.

Ο Σύλλογος λυπάται ειλικρινά που ο Πρόεδρος της Δ.Κ Διονύσου κ. Μπάσης υπαναχωρεί, χωρίς λόγο, και τελευταία στιγμή, για ένα τόσο σοβαρό θέμα που θα έπρεπε να απασχολεί ,όχι μόνο τη Δ.Κ. Διονύσου, αλλά και ολόκληρο τον Δήμο Διονύσου.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι ο κ. Μπάσης θα αναθεωρήσει την αρνητική του αυτή στάση και θα συμμετάσχει τελικά στην εκδήλωση για τα διόδια, όπως είχε αρχικώς συμφωνήσει.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Κώστας Μπομπής 
Πρόεδρος Εξωραιστικόυ και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου

Σημείωση του edionysos.gr: Είναι αυτονόητο ότι το edionysos.gr είναι στη διάθεση του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου Τάσου Μπάση, σε περίπτωση που θέλει να τοποθετηθεί σε όσα υποστηρίζει ο κος Μπομπής αναφορικά με την εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής
Ενότητας Διονύσου Τάσος Μπάσης