Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ: ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΘΕ ΜΗΤΕΡΑΣ


Ο Δήμαρχος Διονύσου στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Σταμάτας για τη Μητέρα 
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΑΠΗ Σταμάτας με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου κος Διονύσης Ζαμάνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε...
στην πλατεία Σταμάτας, την Πέμπτη 12 Μαΐου, σε πολύ ευχάριστο κλίμα και στις μητέρες που συμμετείχαν προσφέρθηκαν μικρά αναμνηστικά.

Ο Δήμαρχος Διονύσου με την ευκαιρία της γιορτής ευχήθηκε χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και δήλωσε πως η Γιορτή της Μητέρας είναι μία ελάχιστη αναγνώριση της μοναδικής και αδιάλειπτης προσφοράς της κάθε μητέρας τόσο στην οικογένειά της, όσο και στη διαμόρφωση των αρχών και των αξιών της κοινωνίας μας. Στο Δήμο Διονύσου τόνισε υποβοηθούμε το έργο της, παρέχοντας την κοινωνική προστασία, τη φροντίδα και τη στήριξη που έχει ανάγκη τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Γιαννουλάτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρυσούλα Ντούντα και Παναγιώτης Τσούκας, ο Πρόεδρος της Σταμάτας Ευάγγελος Πέππας και του Αγ. Στεφάνου Μιχάλης Κασαπάκης, οι τοπικοί Σύμβουλοι Σταμάτας Γιώργος Πέππας και Λάϊα Μαραθιά και η τοπική Σύμβουλος Άνοιξης Μαρένα Πολίτη.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ