ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΟ 17ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "BEACH HANDBALL"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Φωτιά στην καυτή άμμο ετοιμάζεται να βάλει ο Α.Ο. Άνοιξης Handball, ο οποίος, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, θα λάβει μέρος στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball Ανδρών. Το Beach Handball αποτελεί επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα...
της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως (IHF), με την Ελλάδα να συγκαταλέγεται στις ευρωπαϊκές δυνάμεις του αθλήματος.

Σε συλλογικό επίπεδο, το ελληνικό Beach Handball έχει μεγάλες διακρίσεις, με τρία μετάλλια στην κατοχή του. Χρυσό Γυναικών το 2009 από την Άβα Γκαρντ, αργυρό Ανδρών από τον Παναιτωλικό το 2011 και χάλκινο Ανδρών από τον ΓΑΣ Κιλκίς το 2014. Από το 2014, στις επίσημες διοργανώσεις Beach Handball της ΟΧΕ (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος), μπορούν να συμμετέχουν μόνον τα σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας.

Η ομάδα το Α.Ο. Άνοιξης Handball, με κορυφαία ονόματα της Α’ Εθνικής κατηγορίας στο ρόστερ της και την αρωγή του βασικού υποστηρικτή των ακαδημιών handball του Α.Ο Άνοιξης, εφοπλιστή κυρίου Αθανάσιου Μαρτίνου, θα λάβει μέρος και στα 4 τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλλά και του European Beach Handball Tour (EBT) (Βέροια, Αλεξανδρούπολη, Πρέβεζα, Μαραθώνα), με στόχο την είσοδο της ομάδας στο Final Four και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας.

Μάλιστα, στο «εντός των τειχών» τουρνουά του Μαραθώνα (παραλία Σχινιά, εγκαταστάσεις Μωραϊτη), στις 9 και 10 Ιουλίου, ο Α.Ο. Άνοιξης Handball θα υποδεχθεί τους φίλους του αθλήματος και της ομάδας και ως συμμετέχων και ως διοργανωτής.

Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ