Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ


Εντυπωσίασε η Παιδική Χορωδία Δήμου Διονύσου στο Συνέδριο «Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε έναν Κόσμο που Αλλάζει» που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα ...
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η παρουσία της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Διονύσου, στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο με τίτλο «Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε έναν Κόσμο που Αλλάζει» που πραγματοποιήθηκε από 25 έως 27 Μαΐου, στα Ιωάννινα .

Το Συνέδριο συνδιοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων Ψυχολόγων (EFPA) και διεξήχθη στο Συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

Η παιδική Χορωδία του Δήμου έτυχε θερμής υποδοχής από τους διοργανωτές και προσωπικά από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιο Καψάλη και την Πρόεδρο του Συνεδρίου καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας κα Άρτεμη Γιώτσα και είχε την τιμή να ανοίξει τις εργασίες του Συνεδρίου. Η ερμηνεία των τραγουδιών, στο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε από τους 50 μικρούς χορωδούς υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Στέφανου Καρδιόλακα, απέσπασε θετικότατα σχόλια και ενθουσιώδη χειροκροτήματα ενώ η χορωδία δέχθηκε και προτάσεις για συμμετοχή σε εκδηλώσεις στο εξωτερικό.

Η εμφάνιση της Παιδικής Χορωδίας στο Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διήμερου ταξιδιού στην πόλη των Ιωαννίνων για το σκοπό αυτό και τη συνόδευε μεταξύ άλλων και ο σχολικός σύμβουλος Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής κ. Ανδρέας Ζεργιώτης. Την παρουσίαση της Χορωδίας στο Συνέδριο έκανε η κα Πολυξένη Τσάτη.

Με αφορμή την πετυχημένη παρουσία της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Διονύσου, στα Συνέδριο στα Ιωάννινα, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης δήλωσε: «Η Παιδική Χορωδία του Δήμου με τις εμφανίσεις της μας δίνει χαρά και μας κάνει περήφανους. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς και όλους τους συντελεστές για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Στόχος του Δήμου είναι όλα τα παιδιά μας, να έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις δεξιότητες και το ταλέντο τους τόσο στον πολιτισμό όσο και στον αθλητισμό. Η μέριμνά μας γι’ αυτό είναι διαρκής».

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ