Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ 17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ "BEACH HANDBALL"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με μια ομάδα που ξεχειλίζει από εμπειρία, ταλέντο και φιλοδοξίες ξεκινάει ο Α.Ο Άνοιξης την παρθενική του παρουσία στην άμμο και στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball Ανδρών. Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης, Μάριος Λουκάτος και ο συνεργάτης του, Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης, Κώστας Κότσιρας, ολοκλήρωσαν τις διεργασίες των τελευταίων μηνών και...
με την καθοδήγηση του διεθνή αθλητή Beach Handball και κάτοχο Ευρωπαϊκού πτυχίου Προπονητικής, Γιάννη Χήνου, δημιούργησαν μια ομάδα που θα αγωνιστεί σε όλα τα τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με στόχο την διεκδίκηση του Κυπέλου Ελλάδος, την είσοδο στο Φάιναλ Φορ (Ξυλόκαστρο 30-31 Ιουλίου) και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος Ανδρών.

Με τα χρώματα της ομάδας των Βορείων Προαστίων της Αττικής αγωνίζονται έμπειροι και με πολλές διακρίσεις αθλητές του Beach Handball αλλά και διεθνείς αθλητές που αγωνίζονται στην Α1 Εθνική Κατηγορία “Handball Premier” όπως είναι οι: Αμανατίδης Χρήστος (Ιντερ – ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ), Ακριδόπουλος Παναγιώτης (Πίβοτ -ΟΦΝ. ΙΩΝΙΑΣ), Βασιλείου Θεόδωρος (Πλέϊ μέϊκερ– ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ), Κεδέρης Παναγιώτης (Εξτρέμ – ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ), Κεδέρης Χρήστος (Εξτρέμ – ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ), Κότσιρας Ηλίας (Τερματοφύλακας – ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ), Κουμαραδέλης Μανώλης (Πλέϊ μέϊκερ – ΑΕΚ), Κωνσταντέλος Νικήτας (Πλέϊ μέϊκερ – ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ), Μπένιας Γιώργος (Πλέϊ μέϊκερ – ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ), Ξηρός Γιάννης (Τερματοφύλακας – ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ), Τηνιακός Γιώργος (Εξτρέμ – ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ), Τουλούμης Λεωνίδας (Εξτρέμ – ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ), Φίλης Γιάννης (Τερματοφύλακας – ΑΕΚ), Καραμαγκέλας Γρηγόρης (Εξτρεμ/Προπονητής – ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) και Χήνος Γιάννης (Ιντερ/Προπονητής – ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ).

Το τμήμα χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης επενδύει στο νεοεισερχόμενο Ολυμπιακό Άθλημα του Beach Handball με την δημιουργία τμημάτων ανάπτυξης για αγόρια και κορίτσια U 16 και τολμάει να αγωνιστεί με το ξεκίνημα, στην εθνική κατηγορία ανδρών.

Αγωνιστική πρεμιέρα του Α.Ο Άνοιξης (Anixi Beach Handball) στη Βέροια 16 έως 19 Ιουνίου. Ακολουθούν, Αλεξανδρούπολη 22 έως 26 Ιουνίου (Κύπελλο Ελλάδος), Πρέβεζα 30 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου και αυλαία, εντός έδρας στη παραλία Σχοινιά στο Μαραθώνα 9 έως 10 Ιουλίου.

Για πρώτη φορά ομάδα της Βορειοανατολικής Αττικής και του Δήμου Διονύσου αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία και διεκδικεί το πρωτάθλημα Ελλάδος. 

Οι φίλοι του χάντμπολ και του Α.Ο Άνοιξης θα μπορούν να δουν από κοντά την ομάδα πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της φανέλας σε ειδική εκδήλωση στην Άνοιξη.

Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ